شام چی درست کنم؟ (ایدههای خوشمزه برای شنبه ۱۶ تیر)

“`html
امشب برای شام چی بپزم؟ چی درست کنم که متفاوت و خوشمزه باشه؟ اگر شما هم با این سوالها روبرو هستید، نگران نباشید! رضیم بلاگ برای شما پیشنهادهای جذابی داره تا راحتتر بتونید غذای خوبی برای شام امشبتون انتخاب کنید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه، با غذاهای متنوع برای شام و رسپیهای آنها آشنا میشوید. با ما باشید.
۱- عدس پلو مغان با گوشت چرخ کرده
عدس پلو مغان یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه است که از ترکیب عدس پلو و قورمه سبزی درست میشود. این غذا با عطر و طعم ویژهای که دارد، یکی از بهترین انتخابها برای شام است.
مراحل تهیه عدس پلو مغان
مراحل تهیه این غذا به شرح زیر است:
- در ابتدا، عدس را تمیز کرده و بشویید و سپس با آب ولرم بخیسانید. این کار به پخت سریعتر آن کمک میکند. برنج را هم به همین ترتیب تمیز و با آب بخیسانید.
- پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید. پیازها را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
- زردچوبه، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
- سپس، گوشت چرخ کرده را به مخلوط پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.
- بعد از آن، سبزی قورمه سبزی را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید تا سبزیها تغییر رنگ دهند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی عدس پلو مغان با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
۲- خورش سیب و آلبالو
خورش سیب و آلبالو یکی از خورشهای خوشمزه ایرانی است که طعم ترش و شیرین آن طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوانید با گوشت گوسفند یا گوساله و مواد ساده تهیه کنید.
مراحل تهیه خورش سیب و آلبالو
مراحل تهیه این خورش به شرح زیر است:
- پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب، روغن را گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و بگذارید نرم و شفاف شود.
- گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. کمی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و عطر آن آزاد شود. زردچوبه و زعفران را به گوشت اضافه کنید.
- سیبها را پوست کنده و خرد کنید، سپس به مخلوط اضافه کنید. کمی آب به خورش اضافه کرده و بگذارید ۲۵-۳۵ دقیقه بپزد.
- آلبالوها را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید، سپس به خورش اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد.
- ۲۵-۳۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش آماده شود و آلبالوها و سیبها کاملاً پخته شوند.
برای ادامه رسپی این خورش خوشمزه روی لینک رسپی خورش سیب و آلبالو کلیک کنید.
۳- پیتزا خانگی بدون فر
همه ما پیتزا را دوست داریم، اما گاهی نه فر در دسترس داریم و نه حوصله درست کردن خمیر پیتزا. در این صورت، پیتزا خانگی بدون فر گزینهای عالی است.
“““html
مراحل تهیه پیتزا خانگی بدون فر
مراحل تهیه پیتزا خانگی بدون فر به شرح زیر است:
- دور نان تست را با چاقو به آرامی برش بزنید تا قسمت نرم نان سالم بماند. حالا نان را به اندازهای که برای تابه مناسب است، برش بزنید.
- با پشت قاشق سس گوجهفرنگی را روی تمام سطح نان تست بزنید. سپس پنیر پیتزا رنده شده را به صورت یکنواخت روی نان بپاشید. شما میتوانید از انواع مختلف پنیر استفاده کنید.
- حالا سایر مواد دلخواه را روی پیتزا بچینید. برای طعم بهتر، میتوانید از ادویههایی مانند آویشن، فلفل سیاه یا رزماری استفاده کنید و آنها را در آخر روی پیتزا بریزید.
برای ادامه این دستور غذای سریع و محبوب، روی لینک رسپی پیتزا خانگی بدون فر کلیک کنید.
۴- نودل سوخاری؛ یک شام منحصر به فرد
اگر به دنبال یک میان وعده یا غذای ساده و خوشمزه برای شام هستید، نودل سوخاری را امتحان کنید! این غذا با طعمی خاص، مناسب هر سلیقهای است.
مراحل تهیه نودل سوخاری
مراحل تهیه نودل سوخاری به شرح زیر است:
- ابتدا یک پیاز را پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم کنید. بعد، پیاز، مرغ، سیر، فلفل و نمک را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا پوره شود.
- در این مرحله، آب لیمو را بگیرید و گشنیز را بعد از شستن، به صورت ریز خرد کنید. سپس، این دو را به مخلوط مرغ اضافه کنید.
- برای پخت نودل، مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس، نودل را به آب جوش اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شود. بعد از ۵ دقیقه، نودل را آبکش کنید.
- مقداری از مخلوط مرغ را در دست خود بگذارید و آن را به صورت گلوله درآورید. در وسط گلوله یک مقدار پنیر پیتزا قرار دهید و لبههای آن را به آرامی روی پنیر جمع کنید. این کار را تا تمام شدن مخلوط مرغ ادامه دهید.
- پس از آماده شدن گلولهها، دور آنها را با نودل بپیچید. سپس در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
برای ادامه این دستور غذا روی لینک رسپی نودل سوخاری کلیک کنید.
۵- شش انداز زنجان
اگر به دنبال غذایی شیرین و مقوی هستید، شش انداز زنجان را از دست ندهید. این غذای سنتی زنجان از مواد سادهای مثل خرما، تخممرغ، پیاز، گردو و کشمش تهیه میشود و به راحتی میتوان آن را برای شام درست کرد.
مراحل تهیه شش انداز زنجانی
مراحل تهیه شش انداز زنجانی به شرح زیر است:
- برای شروع، خرماها را خوب بشویید تا گرد و غبار آنها گرفته شود. سپس هستههای آنها را با احتیاط جدا کنید.
- حالا پوست گردوها را بشکنید و مغزهای آن را خرد کنید. توجه داشته باشید که مغزها باید به تکههای ریز خرد شوند، نه اینکه کاملاً پودر شوند.
- سپس پیاز را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مناسب، مقداری روغن محلی یا کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- زمانی که روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
- خرد شده را به آن اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید. وقتی پیازها کمی نرم شدند، زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با پیازها مخلوط شود.
- وقتی که پیازها طلایی شدند، خرماها و گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- اکنون چوبهای کشمشها را جدا کنید و آنها را در آب سرد بشویید تا گرد و غبار آنها از بین برود. سپس، کشمشهای شسته شده را به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
“““html
برای ادامه رسپی این غذای ساده و سنتی روی لینک رسپی شش انداز زنجان کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی از غذاهای متنوع و مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.