رسپی

شوید پلو با مرغ؛ یک غذای مجلسی در کمترین زمان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شوید پلو، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی در ایران دارد. در کنار این غذا، می‌توانید از انواع گوشت‌ها مانند مرغ، ماهی و ماهیچه استفاده کنید. در این مطلب از مجله رضیم می‌خواهیم طرز تهیه شوید پلو با مرغ را برایتان توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه شوید پلو با مرغ

برای تهیه شوید پلو با مرغ به تعداد ۶ نفر، به مواد زیر نیاز دارید:

برنج ۵ پیمانه
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱ پیمانه
زعفران دم‌کرده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
ادویه (زردچوبه و فلفل قرمز) به اندازه لازم
روغن یک استکان
کاهو جهت ته‌دیگ ۲ الی ۳ برگ
شوید خشک یا تازه به میزان لازم

مراحل تهیه شوید پلو با مرغ

برای درست کردن شوید پلو با مرغ مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تفت دادن پیاز

در ابتدا یک قابلمه را آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید.

پیاز را پوست کنده، بشویید و به صورت خلالی برش دهید.

سپس شعله گاز را روشن کنید. وقتی روغن کمی داغ شد، پیازها را اضافه کرده و به خوبی تفت دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن ادویه

وقتی پیاز کمی تغییر رنگ داد، نمک، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه‌ها همراه با پیاز کمی تفت بخورند.

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سرخ شود.

برای اینکه رب رنگ بهتری بگیرد، بهتر است آن را در روغن سرخ کنید. البته حتما شعله را کم نگه دارید تا خورشت و مرغ خوش‌رنگ شوند.

مرحله سوم: سرخ کردن تکه‌های مرغ

در این مرحله در ظرفی جدا…

“““html

کمی روغن در قابلمه بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس تکه‌های مرغ که قبلاً خوب شسته‌اید و پوست آن‌ها جدا شده است را داخل روغن داغ قرار دهید و کمی سرخ کنید تا بوی خاص مرغ گرفته شود.

مرغ سرخ شده را به پیاز، ادویه و رب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در این مرحله، هویج را که قبلاً شسته و پوست کنده‌اید، به چهار قسمت تقسیم کنید و به مرغ اضافه کنید.

شوید پلو با مرغ؛ یک غذای مجلسی در کمترین زمان

فلفل دلمه‌ای را هم شسته و به قطعات کوچک خرد کنید و به مرغ اضافه نمایید.

بیشتر بخوانید: رسپی باقالی پلو با مرغ

مرحله چهارم: پخت مرغ

۳ لیوان آب اضافه کنید و بعد از اینکه آب چند جوش زد، حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد.

در حین جوش آمدن آب، می‌توانید بوی خوش فلفل دلمه‌ای را استشمام کنید.

هویج و فلفل دلمه‌ای طعم و عطر خوبی به مرغ می‌دهند. درب قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا مرغ پخته شود.

شوید پلو مجلسی با مرغ: طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

مرحله پنجم: پخت برنج

برای پخت برنج بهتر است از برنج ایرانی با کیفیت استفاده کنید. اگر از برنج خوب استفاده می‌کنید، بهتر است چند ساعت قبل آن را با آب نیم گرم خیس کنید و کمی سنگ نمک به آن اضافه کنید تا خوب خیسانده شود.

هر چه برنج ایرانی قدیمی‌تر باشد، بهتر می‌پزد، اما برنج تازه نیاز به دقت بیشتری در پخت دارد و ممکن است خراب شود. برنج تازه هرگز نباید خیسانده شود.

برای پخت برنج یک قابلمه انتخاب کنید و مقداری آب در آن بریزید و روی حرارت بگذارید.

وقتی آب به جوش آمد، کمی نمک اضافه کنید و برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید برنج خوب قد بکشد.

مرحله ششم: آبکش کردن برنج

وقتی برنج روی آب شناور شد، زمان آبکش کردن آن رسیده است. اما دوباره چک کنید، یکی دو دانه از برنج را با انگشت فشار دهید؛ اگر کمی له شد، وقت آبکش کردن است.

بیشتر بخوانید: رسپی شوید خولی به روش گیلانی

مرحله هفتم: دم زدن شوید پلو

برای درست کردن ته‌دیگ، کمی روغن در قابلمه بریزید و کمی کاهو را در کف آن قرار دهید.

سپس کمی برنج با کفگیر به آن اضافه کنید و روی برنج، شوید خشک بپاشید. این کار را ادامه دهید تا تمام برنج را به این شکل آماده کنید تا بخار کند.

بعد از اینکه برنج بخار کرد، حرارت را کم کنید تا به خوبی دم بکشد.

زعفران دم کشیده را آماده کنید و کمی به مرغ و کمی هم به برنج اضافه کنید.

رسپی آسان شوید پلو با مرغ برای هر آشپز

بیشتر بخوانید: در سیزده به در چه غذاهایی بخوریم؟

مرحله هشتم: سرو کردن

مرغ آماده شده را به همراه برنج دم کشیده به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

این غذا در کنار سالاد شیرازی و ماست بسیار خوشمزه است. نوش جان!

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، رسپی شوید پلو با مرغ را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای ساده و در عین حال شیک را در منزل درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا