رسپی

شیر نسکافه با فوم مخملی به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیر نسکافه مخملی خنک و خوشمزه

در این مقاله شما با روش تهیه نسکافه با شیر و خامه و تزئین آن به آسان‌ترین شکل آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

دسر شیر نسکافه

فوم چیست؟

در نوشیدنی‌های بر پایه شیر، بیشتر افراد به فوم علاقه دارند تا خود نوشیدنی. فوم یعنی هوادهی به شیر به طوری که حباب‌های ریزی در آن شکل بگیرد و نوشیدنی غلیظ و نرم شود. فوم هم به نوشیدنی عطر و طعم می‌دهد. امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه شیر نسکافه مخملی

  • شیر پرچرب یک لیوان
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • نسکافه گلد دو قاشق غذاخوری (می‌توانید بنا بر ذائقه‌تان کمتر کنید)
  • یخ ۱۲ تکه
  • کافی میت دو قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیر نسکافه‌ی مخملی

  1. این دستور تقریباً برای سه نفر است.
  2. در یک شیر جوش نسکافه، یک لیوان شیر (شیر پرچرب در قوطی مقوایی بهتر است) و شکر و در صورت دلخواه پودر کافی میت اضافه کنید.
  3. (اگر کافی میت نداشتید هم اهمیتی ندارد، ولی طعمش را بهتر می‌کند.) بگذارید بر روی حرارت تا شکر حل شود و فقط گرم شود. مراقب باشید اصلاً به جوش نیاید.
  4. فقط یک دقیقه کافی است که خنک شود. وقتی شکر و کافی میت و نسکافه حل شدند، کافی است.
  5. در مخلوط‌کن ۱۲ تکه یخ بریزید و مایع نسکافه‌ای که در شیر جوش درست کردید را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید. (با مخلوط‌کن دستی هم می‌توانید.)
  6. باید سریع انجام شود تا فوم بگیرد و سرد نشود؛ در غیر این صورت فوم نمی‌سازد.
  7. به سرعت فوم می‌بندد و حجمش دو برابر می‌شود. همانطور که در عکس مشاهده می‌کنید، رنگش بسیار ملایم و فومش هم مشخص است.
  8. بلافاصله نوش جان کنید چون بهترین طعم را دارد.
  9. وقتی اولین بار این نوشیدنی را درست کنید، از کیفیت فوم آن که واقعاً مخملی و خامه‌ای است، شگفت‌زده خواهید شد.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه

آیا مصرف نسکافه در دوران بارداری مجاز است؟

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا