طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه شیرینی لایه ای گردویی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم شیرینی لایه ای گردویی

۲۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۳ ق غ ماست
۱ ق چ بکینگ پودر
۳ لیوان آرد (اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر)

🍪برای مواد داخلش👇🏻
۲۵۰ گرم گردوی ریز خرد شده
۱ ق چ دارچین
۱ لیوان شکر
۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای رومالی شیرینی)

طرز تهیه شیرینی لایه ای گردویی

ابتدا مواد خمیر رو داخل یه ظرف بزرگی ریخته و ورز می دیم تا به نرمی لاله گوش برسه و خمیر نرمی که به دست نچسبه به دست میاریم.
برای مواد داخلش گردوها رو با میکسر خرد کرده و داخل ظرف می ریزیم و توش دارچین شکر و سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم خمیر رو روی پیشخوان آرد پاشی شده قرار می دیم و با وردنه به شکل گرد بازش می کنیم. بزرگ باز می کنیم نه خیلی کلفت و نه باریک باشه روش مواد داخلی رو هر طرفش تا جایی که بشه می ریزیم و به شکل رول می‌پیچیم طول خمیر رول شده مون هم اندازه وردنه باشه بعد کمی روش رو فشار می‌دیم و صاف می کنیم و با کمک چاقو به شکل مثلث برش می‌زنیم بعد توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می‌چینیم و روش زرده تخم‌مرغ می مالیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم بعد از اینکه خنک شد سرو می کنیم.
نوش جان🍪😍❤

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا