طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

یه سینه مرغ گریل شده که طعم ترشی لیمو و تندی فلفل سیاه رو بده
نون تست برشته شده با روغن زیتون و کمی شوید خشک
فلفل سیاه و سس سیر
کاهو تر و تازه و پنیر پارمزان
وقتی اینهمه ایتم های خوب کنار هم جمع میشن مگر میشه نتیجه بد باشه ؟! نتیجه میشه یه سالاد خیلی خوشمزه به اسم سزار 😀😋🤦🏻‍♀️ .
سالاد مورد علاقتون چیه ؟! سالاد سزار
سیر 6 حبه
سس مایونز 3/4 فنجان
فیله مرغ پخته خرد شده 1 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 6 قاشق
خردل 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق
روغن زیتون 1/4 فنجان
نان تست خرد شده 4 فنجان
کاهو خرد شده 1 عدد
نمک 1/3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
زیتون سیاه به میزان لازم
طرز تهیه: 3 حبه سیر را رنده کنید و در یک کاسه کوچک با سس مایونز، پنیر
پارمزان، سس خردل و آبلیمو مخلوط کنید. نمک و فلفل را درون سس بریزید و خوب هم بزنید. سس را در یخچال قرار دهید.

روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامیکه کمی داغ شد 3 حبه سیر باقی مانده را در آن رنده کنید. هنگامی که سیرها کمی قهوه ای رنگ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و نانهای خرد شده را بلافاصله اضافه کنید و در آن هم بزنید.
کاسه سالاد مورد نظرتان را حاضر کنید و کاهو های خرد شده را در آن بریزید.  سسی که آماده کرده بودید را روی کاهو ریخته و نان های مخلوط شده با سیر و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.
فیله ها را بلند و باریک برش بزنید و با کمی ابلیمو و سس مایونز و پیاز مزه دار کنید و کبابی و یا گریل کنید  و روی سالاد بریزید
میتوانید کمی فلفل کاپسیکوم و زیتون رو هم خورد و اضافه کنید .

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا