طرز تهیه سالاد عدس با سس ارده خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سالاد عدس و کینوا با سس ارده و ریحان
✅ مواد لازم:
۱ و ۱/۲ فنجان عدس پخته
۱ فنجان کینوای پخته
۱/۲ فنجان خیار خرد شده
۱/۲ فنجان کرفس خرد شده
۱/۲ فنجان نخود فرنگی آبپز یا بخارپز
۱/۲ فنجان کلم برکلی ریز خرد شده
۱/۳ فنجان پیازچه خرد شده
۱ ق.غ شوید تازه، ریز خرد شده
۱ ق.غ نعناع تازه، ریز خرد شده
۱ ق.غ آب لیمو ترش
پودر سیر، سیاه دانه و پرک فلفل قرمز از هرکدام ۱ ق.چ
۱ ق.چ نمک
اسفناج خرد شده در صورت دلخواه
همه مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید.
✅ مواد لازم سس:
۱/۳ فنجان ارده
۱/۴ فنجان آب
۲ ق.غ آب لیمو ترش
۱ ق.چ روغن زیتون
۱ حبه متوسط سیر
۱ ق.چ نمک
۲ ق.غ ریحان تازه، خرد شده
همه مواد سس به جز ریحان رو در میکسر کاملا مخلوط کنید تا به یه بافت نرم و خامه ای تبدیل شه، بعد ریحان خرد شده رو بهش اضافه کنید.
سس رو روی سالاد بریزید به خوبی مخلوط کنید و میل کنید. 😋
این سالاد رو هم میتونید سرد میل کنید هم در دمای اتاق.
😋😘نووووش جووونتون
سایت آموزش آشپزی رضیم