طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود تارت گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

تارت گوشت و قارچ، که یک غذای لذیذ و مناسب برای مهمانی‌ هاست .

مواد لازم تارت گوشت و قارچ

برای خمیر تارت

– آرد: ۲۵۰ گرم
– کره سرد: ۱۲۵ گرم (خرد شده)
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
– آب سرد: ۲-۳ قاشق غذاخوری

برای مواد داخل تارت

– گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
– قارچ: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
– فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (خرد شده)
– رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
– پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
– روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه: به مقدار لازم

طرز تهیه تارت گوشت و قارچ

۱. تهیه خمیر تارت:
1. آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
2. کره سرد را به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
3. تخم‌مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
4. آب سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر یکدست شود.
5. خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۲. تهیه مواد داخل تارت:

1. در یک تابه، پیاز را با روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2. سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
3. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
4. قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
5. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را از روی حرارت بردارید

۳. آماده‌سازی و پخت تارت:

1. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
2. خمیر را در قالب تارت قرار داده و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
3. مواد گوشت و قارچ را روی خمیر بریزید و سطح آن را صاف کنید.
4. پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
5. تارت را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید تا خمیر و پنیر طلایی شوند.

۴. تارت را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود، سپس برش زده و سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا