طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود نان سیر خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

نان سیر یک پیش غذای خوشمزه و ساده است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

مواد لازم نان سیر

– نان باگت: ۱ عدد
– کره: ۱۰۰ گرم (نرم شده)
– سیر: ۳ حبه (خرد شده)
– جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
– پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده)
– نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیر

۱. آماده‌سازی کره سیر :

– کره نرم شده را در یک کاسه بریزید.
– سیر خرد شده، جعفری، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به کره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

۲. آماده‌سازی نان :
– نان باگت را به صورت اریب به برش‌های ضخیم (حدود ۲ سانتی‌متر) برش دهید، اما تا انتها نبرید تا نان به هم متصل بماند.

۳. پخش کردن کره سیر :

– مخلوط کره سیر را بین برش‌های نان بمالید. مطمئن شوید که همه برش‌ها به خوبی پوشانده شده‌اند.

۴. پخت نان سیر :

– فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
– نان را در فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
– سپس فویل را باز کنید و نان را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید تا سطح آن طلایی و ترد شود.

۵. سرو کردن :

– نان سیر را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا