طرز تهیه کمپوت ازگیل ژاپنی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

در گیلان خانه ای نیست که بدون درخت ازگیل ژاپنی باشه.🙂
اینجا بهش انبوه میگن، چون میوه ها به صورت انبوه و با حجم زیاد روی درخت در کنار هم قرار گرفتند.
جالبِ که این میوه در کشورهای مختلف مثل ترکیه، مکزیک و ژاپن هست و در انواع غذاها و دسرها استفاده میشه.
شما تا حالا غذای خاصی باهاش درست کردید؟🙃
مواد لازم کمپوت ازگیل ژاپنی
ازگیل ژاپنی سه کیلو با هسته ( دو کیلو و سیصد بدون هسته )، آب هفت و نیم لیوان، شکر ششصد گرم، زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری، هل پنج عدد یا کمی وانیل به دلخواه.
طرز تهیه کمپوت ازگیل ژاپنی
ازگیل ها را با چاقو نصف کرده، انتهایش را بریده و هسته ها را خارج می کنیم. حتماً از دستکش استفاده نمایید، ازگیل به پوست دست رنگ می دهد.
شکر را در آب حل کرده و روی شعله ملایم گذاشته، به محض اینکه جوشید هل، زعفران و ازگیل ها را اضافه می کنیم. حدوداً پانزده دقیقه با شعله کم زمان می دهیم تا ریز بجوشد و کمپوت آماده شود.
درب قابلمه را نمی بندیم، کمپوت را زیاد هم نمی زنیم و مدت طولانی نمی پزیم تا له نشود. همینطور سعی کنید از ازگیلهای سالم و بدون لک برای کمپوت استفاده نمایید.
بعد از پخت، وقتی کاملاً خنک شد در ظرف تمیز، درب دار در یخچال نگهداری می کنیم.
برای مدت طولانی می توانید کمپوت را در فریزر نگهداری نمایید. نوش جان.
– اگر پوست ازگیل را نیز قبل از جوشاندن بگیرید، کمپوت لذیذتری خواهید داشت و بدون پوست زمان جوشاندن را به پنج تا ده دقیقه کاهش دهید.
حرفنداره😍
فووووق العادس هنرمند😍❤️
خیلیییی عالیه 😍
خیلی خوب شد😍😍😍👌
👏👏🔥🔥احسنت