طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کمپوت ریواس و توت فرنگی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ریواس یکی از عجیبترین گیاهان! از نظر من حتی گیاه نیست یک چیزی بین میوه و گیاه هست. این طعم ترش و شیرینش عین بهشت میمونه. آیا میدونستید که اهالی نیشابور شربتش رو درست می کنن و در فصل گرما به عنوان یک نوشیدنیه تگری نوش جان می کنن؟! ریواس فقط به شربت ختم نمیشه و از خورشت ریواس تا کوکو و آبگوشت و اشکنه ازش میتونید استفاده کنید.
من کمپوتش رو درست کردم که البته اولش میخواستم تارت ریواس و توت فرنگی درست کنم ولی دلم کمپوتشو خواست با توت فرنگی! اگر دوست داشتین همین ترکیب رو روی ماست هم بریزید و بک دسر بهاری برای خودتون درست کنید.

مواد لازم کمپوت ریواس و توت فرنگی

ریواس خرد شده ۵ کاپ یا حدودا ۷۰۰ گرم
شکر ۳/۴ کاپ یا ۱۰۰ گرم
توت فرنگی ۶ عدد بزرگ
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه کمپوت ریواس و توت فرنگی

-در یک قابلمه بزرگ ریواس های خرد شده را بریزید و شکر را روی همه قسمتها اضافه کنید. .
-روی حرارت خیلی کم بگذارید تا ریواس ها نرم شوند و آب بیندازند. .
-تقریبا ۱ ساعت طول میکشد.
. -سپس از روی حرارت بردارید و در یک ظرف تمیز شیشه ای بریزید و بگذاریدخنک شود. .
-توت فرنگی ها را خرد کنید و در یک قابلمه به همراه شکر آب لیموترش و اگر دوست دارید کمی وانیل یا گلاب بریزید و بگذارید حدودا ۱۵ دقیقه بپزد یا در حدی که آب بیندازد و نرم شود. .
-توت فرنگی ها را از روی حرارت بردارید و اگر دوست دارید در غذاساز به صورت سس در بیاورید یا از صافی رد کنید که سس رقیق تری داشته باشید و یا به همون شکل میتوانید بگذارید خنک شودو بعد استفاده کنید. .
-کمپوت ریواس را در ظرفی که میخواهید سرو شود بریزید و سپس سس توت فرنگی را روی آن بریزید و با کمی توت فرنگی خرد شده تزیین کنید.
.

نوش جان!

📥 @Regrambot

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا