طرز تهیه کمپوت هلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کمپوت هلو
🍑
۷۰۰ گرم هلوی تقریبا سفت پوست گرفته و خورد شده
۱۰۰ گرم شکر(یک دوم پیمانه)
آب ۱ونیم پیمانه
#زعفران کمی
طرز تهیه کمپوت هلو
آب و شکر رو روی حرارت قرار میدیم، به محض اینکه کنارههای ظرفمون شروع به جوشیدن کرد و تمام شکر حل شد، شعله رو خاموش میکنیم و زعفران را اضافه میکنیم
هلوهای خورد شده رو داخل ظرف شیشهای میریزیم، بعد محلول آب و شکر و زعفران رو که تازه خاموش کردیم داخل ظرف شیشهای میریزیم و اجازه میدیم تا نیمه گرم بشه و دماش پایین بیاد
بعد در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمهای که حداقل نصف ارتفاع شیشه رو آب بگیره، قرار میدیم
بعد اجازه میدیم تا آب به جوش بیاد،
همینکه آب به جوش اومد، با احتیاط شیشه رو برعکس داخل قابلمه میذاریم، به این صورت که، در شیشه ته قابلمه قرار بگیره(مواظب باشین دستتون نسوزه، شیشه رو با پارچه بگیرین)
بعد اجازه میدیم ۱۵ دقیقه تو همین حالت بمونه (در آب در حال جوشیدن) و بعد شعله خاموش میکنیم، تو این حالت، همکمپوتمون آماده میشه و هم کنسرو میشه و موندگاریش بالا میره
بعد اجازه میدیم تا وقتی که خنک شه تو قابلمه همونطور برعکس بمونه، بعد چند ساعت که هم آب قابلمه و هم شیشه کمپوتمون خوب خنک شد، شیشه رو خارج میکنیم و تو یخچال یا کابینت تا حداکثر ۶ماه نگهداری میکنیم
البته اصولا #کمپوت ها انقدر خوشمزهان که اصلا تو یخچال نمیمونن و حتی به یه هفته هم نمیرسه😅😅😅
نوشجان🍑😍🥰
عالیه👏
نوش جون عالی بود
به به نوش جان 😍😍
ممنون عالی شده ،من که درست میکنم
مثل هميشه عالى👏👏