طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

من تو قالب ۲۷ در ارتفاع ۱۲ درست کردم که تو این قالب من میتونم همین کیک هویج رو دو برابر هم کنم (یعنی قالبم بزرگه)

ولی اگه بخواین اندازه خود دستور ۴ تخم مرغی درست کنین قالب ۲۲ در ارتفاع ۱۰ مناسبه

و دوستانی که فکر میکنن مزه هویج رودوست ندارن این کیک مزه هویج نمیده چون مقدار هویجشم نسبت به دستورهای دیگه کم هست طعم خیلی ملایمی داره‌

مواد لازم کیک هویج آمریکایی

تخم مرغ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم(یک لیوان ارد۱۵۰ گرم میشه، دولیوان)
شکر ۳۰۰ گرم(یک لیوان شکر۲۳۰گرم ،میشه یک لیوان کامل و یک سوم لیوان)
روغن ۲۰۰ گرم (یک لیوان روغن ۲۲۰گرم ،میشه یک لیوان سرخالی)
هویج خام رنده شده ۱لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
رنده پوست لیموترش یاپرتقال ۱قاشق چای خوری( دلبخواهی)
دارچین نصف قاشق چای خوری
گردو ریز شده ۱۰۰گرم (مقدار میتونین کم و زیاد کنین یا حذف کنین)

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی

تخم مرغ را همراه با شکرمخلوط کنید و خوب بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیایدسپس به ترتیب روغن و هویج،وانیل،رنده پوست لیمو یا پرتقال ودارچین و گردو رانیز به آن اضافه کنیدو هم بزنید
بکینگ پودر رابا آرد مخلوط کنید و سه بار الک کنین و در آخر آرد رابه مواد اضافه کنید و هم بزنید
قالب کیک را با روغن جدا کننده چرب کرده بعد‌ مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ تا ۱۸۰ گرم شده است قرار دهید واجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود
*دوستان من مثل همیشه کیکموتوقابلمه درست کردم روششو هم قبلا بهتون گفتم و برای کسانی که نمیدونن تواین هشتگ #کیک_بدون_فر_الهام میتونن پیدا کنین
مایه کیکو تو قالب بریزین و یه قابلمه بزرگتر از قالبتون انتخاب کنین قابلمه رو بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین روش دم کنی بزارین اول بزارین کمی گرم بشه بعد قالبو بزارین داخلش تا ۴۰ دقیقه اول اصلا درشو بازنکنین بعد این زمان هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین تاچیزی به خلال نچسبه

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا