تغذیه سالم

فلفل هالوپینو : خواص فلفل هالوپینو برای جلوگیری از سرماخوردگی (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فواید فلفل هالوپینو برای سلامت بدن

با ما همراه باشید تا در مورد خواص فلفل هالوپینو برای جلوگیری از سرماخوردگی، سردرد و بیماری‌های مزمن بیشتر بدانید.

فلفل هالوپینو دارای ماده‌ای به نام کپسایسین است که فواید زیادی برای بدن دارد:

  • مقابله با سرطان
  • کمک به کاهش وزن
  • جلوگیری از رشد باکتری‌ها
  • مقابله با سرماخوردگی به وسیله خاصیت آنتی‌اکسیدانی
  • کاهش حملات میگرنی
  • بهبود بینایی

مقایسه با سرطان با فلفل هالوپینو

فلفل هالوپینو حاوی کپسایسین است، که یک ماده گیاهی طبیعی است و به سلامت بدن کمک های زیادی می‌کند. در یک تحقیق در چین، مشخص شد که کپسایسین می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای سرطان عمل کند، زیرا از تولید پروتئینی که باعث رشد تومور می‌شود، جلوگیری می‌کند.

در این تحقیق، کپسایسین بر روی سلول‌های سرطانی پستان آزمایش شد و نتایج نشان داد که این ماده می‌تواند از رشد تومور پستان جلوگیری کند.

تحقیقات دیگری در دانشگاه مریلند نیز نشان داده که کپسایسین می‌تواند بر برخی ژن‌هایی که به بقا و رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کنند، تأثیر بگذارد.

اخیراً، گروه‌های تحقیقاتی متوجه شده‌اند که کپسایسین راه‌های مختلفی را در انواع سرطان‌ها هدف قرار می‌دهد.

فلفل هالوپینو و کاهش وزن

اگر به دنبال کاهش وزن هستید، فلفل هالوپینو می‌تواند به شما کمک کند. یک مطالعه در سال ۲۰۰۸ نشان داد که کپسایسین با افزایش دمای بدن، سرعت متابولیسم را بالا می‌برد.

عطر و طعم تند هالوپینو ممکن است به کاهش کمی اشتها نیز کمک کند، که این امر باعث می‌شود کمی کمتر غذا بخورید. مطالعه‌ای دیگر نشان داد که یک زن به وزن حدود ۱۱۰ پوند پس از خوردن غذا، می‌تواند حدود ۱۰۰ کالری بیشتر بسوزاند.

جلوگیری از رشد باکتری‌ها با فلفل هالوپینو

کپسایسین به خاطر خواص ضد میکروبی خود معروف است. اثر این ماده بر روی رشد باکتری‌ها، به خصوص باسیلوس سوبتیلیس، مورد بررسی قرار گرفته است.

باسیلوس سوبتیلیس در خاک و دستگاه گوارش انسان و برخی حیوانات یافت می‌شود. تحقیقی در مجله Ethnopharmacology نشان داد که این باکتری به وسیله کپسایسین کنترل می‌شود و همچنین رشد E.coli نیز با استفاده از کپسایسین کندتر می‌شود.

تحقیقات بر روی تأثیر کپسایسین بر استرپتوکوکوس پیتوژنز – که یک پاتوژن مهم است – نشان داده که این ماده می‌تواند از تهاجم باکتری به داخل سلول جلوگیری کند.

جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن

ویتامین C می‌تواند به کاهش آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد در بدن کمک کند و به ویژه در جلوگیری از سرماخوردگی معروف است. دانشمندان می‌گویند که فلفل هالوپینو حتی بیشتر از پرتقال ویتامین C دارد.

یک فنجان فلفل هالوپینو حدود ۶۶ درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تأمین می‌کند. ویتامین C همچنین به تولید سلول‌های سفید خون کمک می‌کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌نماید. مطالعات نشان داده‌اند که این ویتامین می‌تواند از عفونت‌های ناشی از باکتری‌ها، ویروس‌ها و میکروارگانیسم‌ها پیشگیری کند و بهبود ببخشد.

در واقع، با اینکه ویتامین C به طور مستقیم تعداد سرماخوردگی‌ها را کم نمی‌کند،

فلفل هالوپینو : خواص فلفل هالوپینو برای جلوگیری از سرماخوردگی (2 نکته مهم)

“““html

براساس نتایج یک تحقیق، افرادی که به طور منظم فعالیت‌های بدنی انجام می‌دهند، تقریباً ۵۰ درصد کمتر دچار سرماخوردگی می‌شوند. همچنین، مصرف مرتب این آنتی اکسیدان قوی می‌تواند مدت زمان سرماخوردگی را نیز کوتاه‌تر کند.

این ویتامین حتی می‌تواند به کاهش مخاط ناشی از سرماخوردگی کمک کند. از سوی دیگر، کمبود ویتامین C با بروز پنومونی (عفونت ریه) ارتباط دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که سه آزمایش کنترل‌شده نشان داده‌اند که ویتامین C در واقع می‌تواند از بروز پنومونی جلوگیری کند. همچنین، دو آزمایش نشان می‌دهد که این ویتامین به بیمارانی که پنومونی دارند کمک می‌کند تا سریعتر بهبود یابند.

درمان سردرد میگرن با فلفل هالوپینو

ماده‌ای به نام کپسایسین که در فلفل‌های تند موجود است، ممکن است به درمان میگرن کمک کند. کپسایسین می‌تواند باعث آزادسازی پپتیدهای درد شود و وقتی به صورت موضعی مثلاً به شکل ژل استفاده شود، می‌تواند دردهای عصبی را کاهش دهد یا حتی از بین ببرد.

مطالعات نشان می‌دهند که بیش از ۵۰ درصد از افرادی که دچار سردردهای خفیف تا متوسط هستند، با مصرف این ماده کاهش درد را تجربه کرده‌اند. استفاده موضعی از کپسایسین ممکن است حساسیت پوست سر را در زمان حملات میگرنی در افرادی که دچار میگرن هستند، کاهش دهد.

تقویت بینایی با فلفل هالوپینو

فقط یک عدد فلفل هالوپینو حدود ۱۷ درصد نیاز روزانه بدن مردان و ۲۲ درصد نیاز روزانه بدن زنان به ویتامین A را تأمین می‌کند. این نشان می‌دهد که فلفل هالوپینو یک گزینه عالی برای بهبود سلامت چشم و پوست است.

این فلفل کوچک حاوی مواد مغذی مهمی مانند لوتئین و زاکسنتین است که می‌توانند به سلامت شبکیه یاری رسانند.

طبق گزارشی از انجمن اپتومتریک آمریکا، مصرف مقدار کافی از این مواد مغذی می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (یک بیماری مزمن چشمی) و آب مروارید کمک کند.


ارزش غذایی فلفل هالوپینو

یک فنجان فلفل هالوپینو خرد شده (حدود ۹۰ گرم) شامل موارد زیر است:

  • ۲۷ کالری
  • ۵٫۶ گرم کربوهیدرات
  • ۱٫۲ گرم پروتئین
  • ۰٫۶ گرم چربی
  • ۲٫۵ گرم فیبر
  • ۳۹٫۹ میلی‌گرم ویتامین C (حدود ۶۶ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۰٫۵ میلی‌گرم ویتامین B6 (حدود ۲۳ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۷۱۹ میلی‌گرم ویتامین A (حدود ۱۴ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۸٫۷ میکروگرم ویتامین K (حدود ۱۱ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۴۲٫۳ میکروگرم فولات (حدود ۱۱ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۰٫۲ میلی‌گرم منگنز (حدود ۱۱ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۰٫۱ میلی‌گرم تیامین (حدود ۹ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۱۹۴ میلی‌گرم پتاسیم (حدود ۶ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۰٫۱ میلی‌گرم مس (حدود ۶ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۱ میلی‌گرم نیاسین (حدود ۵ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۰٫۶ میلی‌گرم آهن (حدود ۴ درصد نیاز روزانه بدن)
  • ۱۷٫۱ میلی‌گرم منیزیم (حدود ۴ درصد نیاز روزانه بدن)

همچنین بخوانید:

سایت رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا