رسپی

فواید درمانی بابل تی را بشناسید (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بابل تی (به انگلیسی: Bubble Tea)، که به نام بوبا هم شناخته می‌شود، یک نوشیدنی شیرین و محبوب در آسیا است. این نوشیدنی شامل چای شیرین، طعم‌دهنده‌های طبیعی یا مصنوعی و مرواریدهای تاپیوکا است که در ته فنجان حرکت می‌کنند.

بابل تی چیست؟

اصطلاح بابل تی شامل انواع مختلفی از نوشیدنی‌های شیرین، بدون گاز و غیر الکلی می‌شود. بسیاری از این نوع نوشیدنی‌ها شامل:

  • چای دم کرده یا چای از کنسانتره
  • شیر یا یک افزودنی غیر لبنی برای کرمی شدن نوشیدنی
  • شکر بالا
  • مرواریدهای تاپیوکا

معمولاً از چای سیاه یا سبز به عنوان پایه استفاده می‌شود. طعم‌های میوه‌ای مانند انبه، کیوی، توت‌فرنگی، طالبی و پشن‌فروت نیز محبوب هستند.
در واقع، هیچ دستور خاصی برای تهیه بابل تی وجود ندارد، اما ساده‌ترین نوع آن چای سبز یا سیاه شیرین شده با مرواریدهای تاپیوکا است.

فواید و مزایای بابل تی برای سلامتی بدن

تاپیوکا یکی از مواد اصلی بابل تی است. هرچند که این ماده در برخی رژیم‌های غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما عمدتاً تنها به عنوان منبع کربوهیدرات برای انرژی سریع محسوب می‌شود.
محتوای ویتامین‌ها و مواد معدنی آن پایین است و کمبود فیبر می‌تواند باعث یبوست شود، حتی اگر شما مقدار زیادی تاپیوکا مصرف کنید.
مرواریدهای تاپیوکا از نشاسته یا آرد تاپیوکا که از ریشه کاساوا استخراج می‌شود، به دست می‌آیند. از بابل تی بیشتر به خاطر طعم شیرین و بافت جویدنی آن لذت ببرید تا به خاطر مزایای سلامتی آن.

تحقیقات بر روی اثرات چای نشان داده که پلی‌فنول‌های موجود در آن می‌توانند به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و چاقی کمک کنند. اما مقادیر زیاد شکر موجود در بابل تی ممکن است به‌صرف نبودن این مزایا ارزش نداشته باشد.
همچنین، معمولاً شما مقدار کافی میوه در نوشیدنی بابل تی ندارید تا از مزایای آن بهره‌مند شوید، زیرا بسیاری از محل‌ها از طعم‌دهنده‌های مصنوعی یا کنسانتره استفاده می‌کنند.

ارزش غذایی بابل تی با چای سبز یا سیاه شیرین شده

  • کالری: 213.5
  • کربوهیدرات: 54 گرم
  • شکر: 54 گرم

ارزش غذایی بابل تی شیری

  • کالری: 317.5
  • چربی: 10.6 گرم
  • کربوهیدرات: 56 گرم
  • شکر: 36 گرم
  • پروتئین: 1.8 گرم

ارزش غذایی بابل تی میوه‌ای

  • کالری: 264
  • کربوهیدرات: 66 گرم
  • شکر: 65 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 310 گرم

مواد افزودنی بابل تی

در سال‌های اخیر، گزارش‌هایی در مورد مواد شیمیایی اضافه شده به بابل تی توسط برخی تولیدکنندگان در ایالات متحده منتشر شده است.
شایعاتی درباره استفاده از DEHP (بیس (2-اتیل‌هگزیل) فتالات) به عنوان یک افزودنی برای طعم‌دهنده‌ها وجود دارد. DEHP ماده‌ای است که برای نرم کردن پلاستیک استفاده می‌شود.
این ماده به طعم‌دهنده‌ها اضافه می‌شود تا رنگ و بافت را بهبود بخشد. مطالعات نشان داده‌اند که DEHP می‌تواند باعث مشکلات باروری و رشد در حیوانات شود.

عوارض و مضرات بابل تی

هرچند که آلرژی به تاپیوکا نادر است، عدم تحمل این ماده بیشتر در افرادی که به بیماری سلیاک یا مشکلات گوارشی مبتلا هستند، دیده می‌شود.
تهیه نادرست ریشه‌ی کاساوا می‌تواند مشکلات جدی ایجاد کند. برای مثال، پخت ناکافی یا خیساندن ریشه کاساوا ممکن است منجر به مسمومیت با سیانید شود.
برخی از آردهای تاپیوکا ممکن است حاوی سولفیت باشند، بنابراین اگر به سولفیت حساسیت دارید، بابل تی ممکن است برای شما مناسب نباشد.

بوبا یا بابل تی: هرچقدر هم که نامش را تغییر دهید، این نوشیدنی شیرین بهتر است به عنوان یک خوراکی لذت‌بخش مصرف شود تا یک منبع تغذیه. اگر هیچ‌کدام از حساسیت‌های یاد شده را ندارید، با اعتدال بنوشید.
بهتر است یک فنجان چای سبز یا سیاه بنوشید تا از فواید آن بهره‌مند شوید و از میوه‌های تازه واقعی لذت ببرید، نه طعم‌های مصنوعی.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا