رسپی

فوت و فن های لازم جهت تهیه کیک وانیلی بدون فر و با فر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک وانیلی خانگی مرحله به مرحله

رضیم : کیک وانیلی طعمی عالی دارد و می‌توانید این کیک خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان‌هایتان تهیه کنید. همچنین می‌توانید آن را برای مناسبت‌های خاص مانند تولد و سالگرد ازدواج درست کنید.

سپس می‌توانید با چیدمانی زیبا این کیک خوشمزه را تزیین کنید. در دستور تهیه کیک وانیلی از مواد ساده‌ای مانند آرد، بیکینگ پودر، نمک، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل و شیر استفاده می‌شود.

کیک وانیلی: ۲ روش برای تهیه کیک وانیلی در خانه

۱. دستور تهیه کیک وانیلی اسفنجی در فر

مواد لازم:

  1. ۲ عدد تخم مرغ
  2. ۱ لیوان شکر
  3. ۱/۲ لیوان شیر
  4. ۱/۲ لیوان روغن مایع
  5. ۲ لیوان آرد
  6. ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  7. ۱ نوک قاشق چایخوری وانیل

دستور تهیه:

تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن به مدت حدود ۵ تا ۶ دقیقه بزنید. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و به مدت یکی دو دقیقه هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را که قبلاً سه بار الک کرده‌اید، کم کم اضافه کنید (می‌توانید سه قاشق از مواد جدا کرده و به آن یک قاشق کاکائو اضافه کنید و سپس روی مخلوط سفید بریزید تا کیک دو رنگ شود).

برای اینکه مواد خوب مخلوط شوند، از قاشق چوبی استفاده کنید و مواد را با هم ترکیب نمایید تا هیچ گلوله‌ای نماند. مایه کیک آماده است.

آن را داخل قالب کیک کلاسیک که مستطیلی است و ارتفاع آن ۳۲ سانتی‌متر است، بریزید. می‌توانید برای جلوگیری از چسبیدن مایه به دیواره، کمی آرد یا کاغذ زیر از آن استفاده کنید.

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کیک باید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در این دما بپزد.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه ۵ مدل کیک ساده اسفنجی

فوت و فن‌های پخت کیک اسفنجی

مواد را با دقت طبق دستور تهیه کیک اسفنجی برای ۴ نفر اندازه‌گیری کنید.

ظرفی که تخم‌مرغ را در آن می‌ریزید باید پاک و تمیز باشد، در غیر این‌صورت تخم‌مرغ خوب کف نمی‌کند. تمام ظرف‌های استفاده‌شده باید خشک و تمیز باشند.

برای تزیین کیک اسفنجی می‌توانید از خامه، تکه‌های میوه، شکلات یا هر چیزی که دوست دارید، استفاده کنید.

می‌توانید این کیک را با بستنی سرو کنید. همچنین برای داشتن یک کیک اسفنجی نرم و خوشمزه به نکات زیر توجه کنید:

1. همه مواد را باید مدتی قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید. استفاده از مواد سرد باعث کاهش پف کیک می‌شود.

فوت و فن های لازم جهت تهیه کیک وانیلی بدون فر و با فر (مرحله به مرحله)

2. پس از ریختن مایه در قالب، آن را بلافاصله درون فر قرار دهید، زیرا ماندن مایه درون قالب باعث از بین رفتن کف آن می‌شود.

3. دقت کنید که دمای فر باید برابر با دما گفته شده در دستور تهیه کیک اسفنجی باشد.

4. اگر دمای فر بیش از حد بالا باشد، کیک می‌سوزد و اگر پایین باشد، کیک خشک می‌شود.

5. حتماً به درجه دما نشان داده شده بر روی صفحه دقت کنید و سعی کنید از فر استاندارد استفاده کنید.


۲. دستور تهیه کیک وانیلی بدون فر با ۲ روش

مواد لازم:

  1. تخم‌مرغ ۵ عدد
  2. شکر یک و نیم لیوان
  3. روغن نصف لیوان
  4. شیر یک لیوان
  5. آرد سه لیوان
  6. وانیل یک قاشق چای‌خوری
  7. بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

داخل ظرفی تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

سپس روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بعد شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.

زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد. فقط در حد مخلوط شدن کافی است.

روش اول:

“““html

بعد از اینکه مایه کیک را داخل قالب ریختید، قالب را بگذارید داخل قابلمه و روی آن دم کنی بگذارید. زیر قابلمه هم شعله پخش کن قرار دهید.

پنج دقیقه اول شعله را روی ملایم بگذارید و کم کنید. سپس، شعله را خیلی کم کنید، انگار که برنج را دم می‌کنید. تا بیست دقیقه اول در قابلمه را اصلاً باز نکنید!

روش دوم:

برای پخت کیک در قابلمه، می‌توانید یک فر خانگی درست کنید. برای این کار به دو قابلمه در اندازه‌های مختلف نیاز دارید که قابلمه بزرگتر مانند فر عمل می‌کند.

قابلمه بزرگ را به مدت ده دقیقه روی حرارت بگذارید و در آن را ببندید.

سپس، مواد کیک را داخل قابلمه کوچکتر بریزید و سریع داخل قابلمه بزرگ بگذارید. در آن را هم بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه با دم کنی بپوشانید.

به هیچ عنوان در آن را باز نکنید. بعد از ۴۵ دقیقه، با یک خلال چوبی تست کنید.

بعد از آماده شدن کیک، در قابلمه را تا زمانی که کاملاً سرد شود برندارید، چون پف کیک می‌خوابد.

فوت و فن های لازم جهت تهیه کیک وانیلی بدون فر و با فر

نکات طلایی برای تهیه کیک وانیلی بدون فر

برای چرب کردن کف قابلمه بهتر است از روغن جامد یا کره استفاده کنید.

اگر روغن مایع دارید، می‌توانید دیواره و کف قابلمه را چرب کنید و کمی آرد در آن بپاشید.

توجه داشته باشید که برای پخت کیک بدون فر، باید از قابلمه‌ای با درب مناسب استفاده کنید که به خوبی بسته شود.

در حین پخت کیک، در قابلمه را برندارید چون پف کیک می‌خوابد.

برای برشته کردن روی کیک، می‌توانید آن را به حالت وارونه در قابلمه برگردانید و به مدت ۳ دقیقه با شعله زیاد حرارت دهید.

برای تزیین این کیک خوشمزه، می‌توانید از شابلون‌های مخصوص طراحی کیک و توری زیر کیک و سایر وسایل مناسب برای تزیین استفاده کنید.

شما همچنین می‌توانید کیک را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ۵ مدل کیک ساده اسفنجی

مهمترین نکات کاربردی در هنر کیک‌پزی برای افراد مبتدی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا