لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج؛ یک ناهار کامل و دلچسب

“`html
آیا دنبال یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی هستید؟ طعم عالی ترکیب لوبیا، گوشت و هویج در لوبیا پلو، همه را به خود جذب میکند. لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج، غذایی است که درست کردن آن خیلی ساده است. با چند ماده اولیه آسان میتوانید یک وعده غذایی کامل و مغذی درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم، دستور پخت مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج عبارتند از:
برنج | ۳ پیمانه |
لوبیا سبز | ۲۰۰-۲۵۰ گرم |
هویج | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
دارچین (اختیاری) | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج
- مدت زمان آمادهسازی و پخت این غذا حدود ۴۰-۵۰ دقیقه است.
- مقدار ذکر شده از مواد برای ۳-۴ نفر مناسب است و میتوانید با ضرب کردن مقدارها، برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
- دستگاه سختی تهیه این غذا در سطح متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی لوبیا سبز
لوبیا سبزها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود.
با چاقو سر و ته لوبیاها را ببرید و آنها را به اندازههای مساوی و دلخواه خرد کنید.
لوبیاهای خرد شده را در یک ظرف بریزید و به مرحله بعد بروید.
بیشتر بخوانید: ساندویچ گوشت چرخکرده و جعفری؛ ساده و خوشمزه
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بکنید. با چاقو آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گرم کنید.
پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی گردو پلو همدانی با مرغ
مرحله سوم: افزودن ادویهها و گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید.
“““html
ادویهها را خوب با هم مخلوط کنید تا عطرشان آزاد شود. برای بهتر طعمدار کردن لوبیا پلو، میتوانید ادویههایی مثل دارچین، زیره یا جوز هندی هم اضافه کنید.
رب گوجهفرنگی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگش به خوبی باز شود.
در این مرحله، زعفران دمکرده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم و عطر مواد به خوبی ترکیب شود.
اگر میخواهید لوبیا پلو رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله چهارم: افزودن هویج و لوبیا سبز خرد شده
هویجها را بشویید و پوست بکنید. به دلخواه آنها را خرد کرده یا رنده کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید.
به تفت دادن ادامه دهید تا هویج کمی نرم شود.
سپس لوبیا سبز خرد شده را به مواد اضافه کنید و همه چیز را به آرامی مخلوط کنید.
مرحله پنجم: آماده سازی برنج
برنج را از قبل خیس کنید.
یک قابلمه مناسب را با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید.
مقداری نمک و روغن به آب اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
سپس برنجهای خیسانده را به آب اضافه کنید و ۴ تا ۶ دقیقه زمان بدهید تا برنجها نرم شوند.
بعد از این زمان، برنج را آبکش کنید.
توجه داشته باشید که این زمان برای انواع مختلف برنج ممکن است متفاوت باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا پلو به روش اسپانیایی
مرحله ششم: پخت برنج
کف دیگ را کمی چرب کنید و یک لایه برنج و سپس یک لایه مخلوط گوشتی بریزید.
این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و در نهایت یک لایه برنج بگذارید. روی برنج را با دمکن بپوشانید و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.
مرحله هفتم: تزیین و سرو غذا
بعد از پخت، لوبیا پلو را در ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ به دلخواه تزیین کنید. میتوانید لوبیا پلو را با انواع سالاد و ماست سرو کنید.
بیشتر بخوانید: علت تلخی رب گوجه فرنگی و راههای رفع آن به زبان ساده
با رعایت این نکات، میتوانید یک لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امیدواریم که این رسپی برای شما مفید باشد. اگر شما هم نکاتی برای خوشمزهتر کردن لوبیا پلو دارید، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.