رسپی

ماست بستنی میوه ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ماست بستنی میوه‌ای

برای درست کردن این بستنی، بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. ماست پرچرب باعث می‌شود بستنی نرم و کرم‌مانند بماند. برای تهیه این ماست بستنی کافی است کمی شکر و نمک به ماست پرچرب اضافه کنید و خوب هم بزنید.

به ازای هر لیتر ماست، یک پیمانه شکر اضافه کنید. مخلوط را در فریزر با دمای پایین‌تر از ۷ درجه Celsius قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس آن را از فریزر بیرون آورده و با همزن به مدت ۱۰ دقیقه به طور مداوم هم بزنید. بعد دوباره بستنی را به فریزر برگردانید تا کاملاً یخ بزند. بعد از ۴۵ دقیقه، بستنی آماده است و می‌توانید آن را با میوه‌ها مخلوط کنید.

اگر می‌خواهید طعم دلپذیری به ماست بستنی خود اضافه کنید، قبل از هم زدن، کمی آب لیمو یا آب پرتقال به آن اضافه کنید. همچنین، می‌توانید کمی برگ نعناع یا زنجبیل به آن اضافه کنید که بوی خوبی به بستنی می‌دهد. مربا و عسل هم می‌توانند به عنوان طعم‌دهنده‌های خوشمزه استفاده شوند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ماست وانیلی کم‌چرب : 2 پیمانه
وانیل : یک قاشق چای‌خوری
آب لیمو تازه : یک قاشق غذاخوری
شکر : نصف پیمانه
میوه‌های تابستانی تازه مانند شاتوت یا گیلاس بدون هسته : 2 پیمانه

ماست بستنی میوه‌ای

مراحل تهیه دسر جذاب ماست بستنی میوه‌ای

ماست، وانیل، آب لیمو، شکر و یک پیمانه از میوه‌های خرد شده را درون مخلوط‌کن یا غذا ساز ریخته و آنها را به صورت پوره نرم و یکدست درآورید.
بعد، باقی میوه‌ها را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا به قطعات ریز تبدیل شوند (ولی خیلی ریز نشوند).
مخلوط را در ۸ قالب بستنی یخی ریخته و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.
سپس آنها را خارج کرده و نوش جان کنید.

منبع : سرزمین غذا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا