رسپی

ماکارونی با میگو خامه ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ماکارونی با میگو خامه‌ای

میگو پر از پروتئین، فسفر و ید است و غذایی دریایی مغذی به شمار می‌رود. یکی از خوشمزه‌ترین روش‌های پخت میگو، استفاده از آن در کنار ماکارونی است. شما می‌توانید ماکارونی با میگو خامه‌ای را به تنهایی یا با سالاد و نوشیدنی سرو کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ماکارونی 250 گرم
میگو 500 گرم
خامه صبحانه نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ربع پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید.
میگو را آماده کرده و بشویید. سپس آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
کره را در یک تابه بزرگ ذوب کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
میگو را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
خامه صبحانه را اضافه کرده و بگذارید گرم شود.
پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
ماکارونی پخته شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس در ظرف دلخواه سرو کنید.

کالری ماکارونی با میگو خامه‌ای

یک وعده ماکارونی با میگو خامه‌ای حدود 500 کالری دارد. این غذا منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات و چربی است.

کالری ماکارونی با میگو خامه‌ای

نکات لازم جهت تهیه ماکارونی با میگو خامه‌ای

می‌توانید از هر نوع میگو که دوست دارید استفاده کنید.
اگر می‌خواهید غذایتان تندتر باشد، کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
می‌توانید از هر نوع پنیر پارمزان که دوست دارید استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا