رسپی
مراحل تهیه کوفته سیب و عدس و گردو : کوفته خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کوفته پاییزی ساده برای گیاهخواران
با رضیم همراه شوید و از این غذای گیاهی خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم برای کوفته سیب و گردو
- یک پیمانه عدس خام
- یک پیمانه گردو خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری پودر دانه کتان + نصف پیمانه آب
- 3 حبه سیر ریز خرد شده
- یک و نیم پیمانه پیاز خرد شده
- یک پیمانه کرفس خرد شده
- یک پیمانه هویج رنده شده
- یک سوم پیمانه سیب پوست کنده و رنده شده
- یک سوم پیمانه کشمش
- نصف پیمانه آرد جو
- سه چهارم پیمانه پودر سوخاری
- سه چهارم قاشق چایخوری آویشن
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- مواد لعاب:
- یک چهارم پیمانه کچاپ
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- دو قاشق غذاخوری کره سیب (کره سیب یک پوره غلیظ از سیب است که در حرارت کم تهیه میشود تا طعم آن کاراملی شود.)
طرز تهیه کوفته سیب و عدس و گردو
- فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید. عدسها را بشویید و با مقداری نمک و سه پیمانه آب در قابلمه بریزید تا بجوشد.
- سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت 40-45 دقیقه بپزید. گاهی هم بزنید و اگر لازم بود آب اضافه کنید.
- عدسها باید کاملا پخته و نرم شوند. سپس آنها را له کنید.
- گردوها را به مدت 8-10 دقیقه در فر با دمای 325 درجه بپزید.
- سپس از فر خارج کرده و دمای فر را به 350 درجه فارنهایت افزایش دهید.
- پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و بگذارید کنار.
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید.
- سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن سرخ کنید. مقداری نمک اضافه کنید.
- حالا کرفس، سیب، هویج رنده شده و عدس له شده را به تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
- در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را بچشید.
- یک ظرف مخصوص فر را چرب کرده و در آن کاغذ روغنی بگذارید.
- مخلوط را به صورت محکم در ظرف فشار دهید.
- مواد لعاب را با هم ترکیب کنید و نیمی از آن را روی کوفته بریزید. باقی را برای سرو کنار بگذارید.
جمع آوری شده از مجله رضیم
مریم امینی