رسپی

مربا توت : دستور تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مربا با توت

مربای توت بسیار خوشمزه و مغذی است که به راحتی با شکر و کمی آبلیمو تهیه می‌شود. در این مقاله چند روش برای تهیه این مربای خوشمزه بیان شده است. با ما همراه شوید.

مربا با توت سفید : مربا با توت سیاه

روش اول : مربا توت سفید

مواد لازم :

  • توت: 1 کیلو
  • شکر: 900 گرم تا 1 کیلو
  • آب: 2.5 پیمانه
  • دانه هل: چند عدد یا وانیل: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • زعفران حل شده: 2 قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چای‌خوری یا آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

  1. توت‌ها را پس از شستن با شکر و آب در قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد.
  2. مربا را به مدت 15 تا 20 دقیقه با در بسته بپزید.
  3. بعد از پخت، در ظرف را بردارید و زعفران و دانه‌های هل را اضافه کنید و بگذارید تا طعم بگیرد و رنگ زعفران به توت‌ها برود.
  4. برای اینکه مربا خوب غلیظ شود، حدود 1 تا 1.5 ساعت زمان نیاز است.
  5. در 5 دقیقه آخر پخت، آبلیمو یا جوهر لیمو را به مربای توت سفید اضافه کنید.
  6. وقتی چند جوش زد، گاز را خاموش کرده و بگذارید مربا کاملاً خنک شود.
  7. سپس مربای توت سفید را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال بگذارید.

نکات مهم برای تهیه مربا

  • بهتر است از توت‌های آبدار و بزرگ و کمی سفت استفاده کنید.
  • توت‌ها نباید کال باشند.
  • توت‌های لهیده را کنار بگذارید.

روش دوم : مربا توت سیاه

مواد لازم :

  • توت: 1 کیلو گرم
  • شکر: 800 گرم
  • وانیل: نوک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

  1. توت‌های شسته شده را با شکر در ظرف درب‌دار بریزید و به آرامی زیر و رو کنید. سپس به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا آب بیندازند.
  2. مربا را با حرارت ملایم بپزید و کف روی آن را بگیرید.
  3. وقتی مربا غلیظ شد و توت‌ها نرم شدند، مربا آماده است.
  4. در 5 دقیقه آخر، وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.

روش سوم : مارمالاد توت قرمز

مواد لازم :

  • شکر: یک پیمانه سرخالی
  • توت قرمز: 3 پیمانه
  • جوهرلیمتر: کمی
  • ورقه ژلاتین: دو ورق
  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

دستور تهیه :

  1. توت‌ها را در میکسر بریزید و پوره کنید، سپس از صافی بگذرانید تا دانه‌ها جدا شود، و با شکر و جوهر لیمو مخلوط کنید.
  2. بگذارید روی حرارت تا بجوشد و وقتی غلیظ شد، هل را به آن اضافه کنید.
  3. ورق‌های ژلاتین را در آب داغ بگذارید تا نرم شود، سپس به مارمالاد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا حل شوند.
  4. پس از خنک شدن، آماده مصرف است و یک مارمالاد خوشمزه و زیبا خواهید داشت.
  5. به نسبت مساوی توت و شکر را لایه‌لایه در ظرف بریزید، بگذارید 24 ساعت بماند و سپس کمی جوهر لیمو به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

“““html

  • و قوام بیاد به همین راحتی
  • من نصف توت قرمز استفاده کردم نصف توت سفید نتیجه شد مربای پلنگی
  • نکته مهم : درضمن هرچی خواستین ازتوت تهیه کنین اون چوب! کوچولوش ( دمش ) رو جدا نکنین !!!!! چون دراین صورت دچار مشکلات هضم و گوارش میشین

    مربا توت : دستور تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس

    separator line

    روش چهارم : مربای شاتوت

    مواد لازم :

    • شاتوت : ۱ کیلوگرم
    • شکر : ۱٫۵ کیلوگرم
    • آبلیمو : ۱ قاشق مرباخوری

    دستور تهیه :

    1. ابتدا شاتوت را در یک ظرف مناسب بریزید و شکر را بین آنها پخش کنید. سپس بگذارید به مدت ۱ ساعت بماند تا آب بیندازد.
    2. سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و بگذارید بجوشد و کف روی آن را بگیرید.
    3. وقتی شربت قوام آمد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

    مربا توت : دستور تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس

    مربا توت : دستور تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس (مرحله به مرحله)

    separator line

    روش پنجم : مربای توت قرمز

    مواد لازم :

    • توت سیاه…………………….۱ کیلوگرم
    • شکر…………………………۴ پیمانه( ۱ کیلوگرم)
    • آبلیمو……………………….. ۱ پیمانه

    دستور تهیه :

    1. برای درست کردن مربای توت قرمز، ابتدا توت، شکر و آبلیمو را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید.
    2. بدون اینکه بجوشد، به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود و سپس بگذارید بجوشد. حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید بجوشد تا مربا به حالت ژله‌ای در بیاید.
    3. سپس مربا را در شیشه استریل شده بریزید و بعد از سرد شدن درب آن را محکم ببندید و در جای مناسب نگهداری کنید.

    نکته : به جای توت سیاه از هر نوع توت دیگری هم می‌توانید استفاده کنید.

    مربا توت : دستور تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس

    separator line

    نکات پایانی جهت تهیه انواع مربا با توت

    • اگر می‌خواهید مارمالاد مربا درست کنید، باید ابتدا توت‌ها را کمی خرد یا له کنید و سپس مراحل تهیه مربا را انجام دهید. در اواسط پخت، کمی پودر ژلاتین را در آب جوش حل کرده و به آن اضافه کنید.
    • بهتر است از توت‌های درشت یا توت‌هایی که هنوز کمی نرسیده‌اند استفاده کنید.
    • توت‌های خراب و له شده را از بقیه جدا کنید.
    • از قابلمه‌های مسی یا آلومینیمی استفاده نکنید، چون رنگ مربا را تیره می‌کند.
    • برای تست غلظت مربا، کمی از شیره آن را در یک کاسه بریزید و صبر کنید تا خنک شود. اگر غلظت مورد نظر را نداشت، بگذارید کمی دیگر بجوشد. (چون مربا بعد از سرد شدن کمی غلظتش بیشتر می‌شود.)

    “““html
    مربا توت : دستور تهیه انواع مربا خوشمزه با توت + عکس

    خواص توت سیاه و سفید | فواید توت خشک

    فصل توت فرا رسیده و اگر می‌خواهید بدانید توت تازه و خشک چه فوایدی دارند، این مقاله را دنبال کنید. توت یکی از میوه‌های لذیذ تابستانی است که طرفداران زیادی دارد و طعم آن قطعا شما را خوشحال می‌کند.

    شاید شما هم فکر کرده باشید که: توت چه خاصیت‌هایی برای بدن دارد؟ این میوه شیرین پر از مواد مغذی و ارزش غذایی بالایی است.

    خاصیت توت

    • توت یک میوه پرخاصیت و پرکالری است. هر 100 گرم توت یا تقریبا یک فنجان، 61 کالری انرژی دارد. همچنین هر فنجان توت 0.9 گرم پروتئین حاوی پروتئین گیاهی است.
    • این میزان توت 1.1 گرم چربی دارد و 16 میلی‌گرم کلسیم در خود دارد. این مقدار کلسیم قابل توجه است، زیرا روزانه مصرف 800 میلی‌گرم کلسیم توصیه می‌شود.
    • همچنین 100 گرم توت 0.8 میلی‌گرم آهن، 280 واحد بین‌المللی ویتامین آ، 0.02 میلی‌گرم ویتامین B1، 0.06 میلی‌گرم ویتامین B2، 1.1 میلی‌گرم ویتامین B3 و 16 میلی‌گرم ویتامین C دارد.
    • توت غنی از آب، فیبر، تانن و منیزیم است. جالب است بدانید که 100 گرم توت خشک 360 کالری انرژی تولید می‌کند.

    خواص توت سفید

    در اینجا به چند خواص توت سفید اشاره می‌کنیم:

    • آنتی اکسیدان
    • ملین
    • افزایش دهنده شیر
    • کشنده قارچ
    • کاهش دهنده قند و فشار خون

    خواص توت سیاه

    توت سیاه میوه‌ای خوشمزه و خوش‌رنگ است که خواص زیادی هم دارد.

    در زیر به چند خاصیت این میوه اشاره می‌کنیم:

    • منبع آهن
    • تصفیه کننده خون و از بین برنده مشکلات صفرا
    • ضد سرطان سینه
    • تقویت کننده حافظه

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا