مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش ماش خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش آش ماش

آش ماش یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایران است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این آش خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماش ۱ پیمانه
برنج نیم دانه ½ پیمانه
پیاز ۲ عدد بزرگ
شوید ۱۵۰ گرم
تره ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور پخت آش ماش

خیساندن ماش ها

برای تهیه آش ماش خوشمزه، اول ماش را با مقداری آب در یک کاسه بریزید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد. سپس ماش را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک و ۴ پیمانه آب داخل یک قابلمه بریزید.

تفت دادن پیاز ها

در این زمان، پیازها را به صورت خلالی درشت خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

افزودن ادویه و برنج

حالا پیازها را کمی دیگر تفت دهید تا با ادویه‌ها ترکیب شوند. سپس برنجی که قبلاً به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید، به قابلمه اضافه کنید. بعد ۶ تا ۸ پیمانه آب و مقداری نمک به آن اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.

پخت برنج

وقتی آب در قابلمه به جوش آمد، حرارت را کم کنید. درب قابلمه را کمی باز بگذارید و بگذارید برنج بپزد. اگر دوست دارید، می‌توانید در این مرحله یک بسته عصاره گوشت هم اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

اضافه کردن سبزیجات و ماش

وقتی برنج کاملاً پخته شد، سبزیجات را ریز خرد کرده و به همراه ماش پخته شده به قابلمه اضافه کنید. حالا صبر کنید تا آش غلیظ شود و سپس طعم آن را بچشید و در صورت نیاز، نمک و فلفل را تنظیم کنید.

افزودن آرد برنج

اگر در آخر احساس کردید که آش خیلی رقیق شده، می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد سفید را در کمی آب سرد حل کرده و به قابلمه اضافه کنید. این کار باعث می‌شود آش غلیظ و خوشمزه‌تر شود.

سرو

اگر می‌خواهید این آش را برای درمان سرماخوردگی درست کنید، می‌توانید ۲ عدد شلغم را ریز خرد کرده و به آش اضافه کنید. در پایان، بعد از پختن آش، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مواد دلخواه تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا