مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش نعناع برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش نعناع

آش نعناع یکی از سوپ‌های خوشمزه و معروف است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم‌به‌قدم تهیه این آش، ادامه مقاله را بخوانید و همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۱ فنجان
برنج نیم دانه ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۱٫۵ لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آب ۶ لیوان
نعناع خشک ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
کره ۲٫۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش نعناع

مرحله اول

برای درست کردن آش نعناع، اول از همه نخود را از شب قبل در یک کاسه آب خیس کنید تا نرم شود. بعد از ۱۲ ساعت آن را آبکشی کنید و در یک قابلمه بریزید. سپس ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید نخود به مدت یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت آن را آبکشی کنید و کنار بگذارید. حالا برنج را بشویید و با ۲ فنجان آب در قابلمه‌ای جداگانه بریزید.

مرحله سوم

اجازه بدهید برنج به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد تا نرم شود. سپس نخود پخته شده را با ۵ لیوان آب به قابلمه برنج اضافه کنید. حالا ماست را با آرد، آب لیمو و نیم لیوان آب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وقتی مواد خوب مخلوط شدند، یک فنجان آب جوش از قابلمه برنج بگیرید و به ماست اضافه کنید. سپس سریع هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. بعد…

“““html

مخلوط ماست را کم کم به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد داخل قابلمه را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که آش به خوبی بپزد. در این حین، شروع به درست کردن کوفته‌های قلقلی می‌کنیم.

مرحله ششم

برای درست کردن کوفته‌ها، اول پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را می‌گیریم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند. بعد از آن، مایه کوفته را به اندازه‌های کوچک، مثل اندازه فندق در می‌آوریم.

مرحله هفتم

حالا یک تابه مناسب روی شعله می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. سپس قلقلی‌ها را به تابه می‌افزاییم و به خوبی سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن، کوفته‌های قلقلی را به قابلمه آش اضافه می‌کنیم و با دیگر مواد مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و کره را داخل آن ذوب می‌کنیم. وقتی که کره به طور کامل ذوب شد، نعناع خشک را به تابه اضافه کرده و برای یک دقیقه تفت می‌دهیم. سپس این مخلوط را به آش اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

نعناع داغ را به خوبی با آش مخلوط می‌کنیم. اگر دوست داشتید، می‌توانید مقداری از نعناع داغ را برای تزیین روی آش نگه دارید. بعد از اینکه آش خوب لعاب‌دار شد و جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش آش نعناع برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا