مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آش هندی

آش هندی یکی از غذاهای خوشمزه و معطر هندی است که با مواد بسیار مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه‌ی تهیه این آش خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ۲ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
پیاز درشت ۱ عدد
رشته ورمیشل ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
فلفل سبز تند ۲ عدد
آب مرغ یا عصاره مرغ ۲ لیوان
سبزی آش ۱ پیمانه
نمک، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار کافی
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری

آموزش آش هندی

مرحله اول

برای درست کردن آش هندی خوشمزه، اول از همه بلغور گندم و عدس را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس کاسه را تا نیمه پر از آب می‌کنیم و می‌گذاریم عدس و بلغور به مدت ۱۲ ساعت در آب بخورند.

مرحله دوم

در این مرحله، سبزی آش که شامل تره، شوید و گشنیز است را می‌شوییم و داخل آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش خارج شود. همچنین بلغور گندم و عدس را هم در آبکش می‌ریزیم تا آبشان گرفته شود.

مرحله سوم

حالا یک قابلمه مناسب برداشته و در آن بلغور و عدس را به همراه مقداری آب اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی صبر می‌کنیم تا بلغور و عدس نرم شوند. بعد از آن، آب مرغ را به مخلوط اضافه می‌کنیم و…

“““html

یا عصاره مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بگذارید بلغور و عدس در آب مرغ بپزند. سپس سبزی آش را روی تخته گوشت می‌گذاریم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. بعد پوست پیاز را جدا می‌کنیم و آن را به صورت نگینی خرد می‌نماییم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. بعد از آن پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس فلفل را می‌شویم.

مرحله ششم

در این مرحله فلفل را ریز خرد می‌کنیم. حالا پوست سیر را جدا کرده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم، سپس به تابه می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. در نهایت سبزی آش را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا سبزی را تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک، زردچوبه، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز را به سبزی اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رب سرخ شده و بوی خامی ادویه‌ها برطرف شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مخلوط سبزی را به قابلمه حاوی بلغور و عدس اضافه می‌کنیم و سپس رشته ورمیشل را هم می‌ریزیم. بعد مقدار کمی آب جوش به آش اضافه کرده و همه چیز را مخلوط می‌کنیم تا آش خوب جا بیفتد.

مرحله نهم

در نهایت گاهی آش هندی را هم می‌زنیم تا ته نگیرد. وقتی آش به خوبی جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. برای تزئین این آش خوشمزه می‌توانیم از پیاز داغ و جعفری خرد شده استفاده کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش آش هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا