مواد لازم

مواد لازم و آموزش آلو گوبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش آلو گوبی

آلو گوبی یکی از غذاهای خوشمزه و پرادویه هندی است که از ترکیب گل کلم و سبزیجات دیگر درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه آلو گوبی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل تازه ۱ تکه کوچک
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش آلو گوبی

مرحله اول

برای تهیه آلو گوبی خوشمزه به سبک هندی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خوب بپزند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کاملاً پختند، آن‌ها را پوست کنده و به شکل حبه‌ای خرد کنید و کنار بگذارید. در این حین، گل کلم‌ها را به صورت گل‌های کوچک و یکنواخت خرد کنید.

مرحله سوم

سپس یک قابلمه مناسب را نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. در این مرحله، ۱ قاشق چایخوری نمک هم به آب اضافه نمایید. وقتی آب جوش آمد، گل کلم‌ها را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا به مدت ۱۵ دقیقه صبر کرده، سپس گل کلم‌ها را از آب جوش خارج کرده و آبکشی کنید. در ادامه، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه کمی روغن در تابه بگذارید.

مرحله پنجم

پیاز را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در ادامه دیگر مواد را به آن اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.

“`html

برای تهیه این غذا، ابتدا مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا سبک شوند. سپس سیر و زنجبیل را رنده کرده و به همراه ادویه‌ها به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از آن، مواد را چند دقیقه تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. در ادامه، گل کلم و سیب‌زمینی را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا با هم مخلوط شوند. سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رب خوب سرخ شود و طعم خام آن از بین برود.

مرحله هفتم

در این مرحله، گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت رنده‌شده داخل تابه می‌ریزیم و آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم. سپس مواد را تفت می‌دهیم تا خوب ترکیب شوند. بعد از آن، طعم غذا را می‌چشیم و در صورت نیاز، مقدار دلخواهی نمک و ادویه اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم خوراک با حرارت کم به آرامی بپزد. وقتی خوراک روغن انداخت، مقداری جعفری یا گشنیز خرد کرده و روی آن می‌ریزیم. این خوراک خوشمزه معمولاً با نان سرو می‌شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا