مواد لازم

مواد لازم و آموزش اردک محلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش اردک محلی

اردک شکم پر یکی از غذاهای سنتی و اصلی ایرانی است که از زمان‌های قدیم در استان‌های مازندران و گیلان تهیه می‌شده است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش اردک محلی، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
اردک ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر چند حبه
سبزی ترش به مقدار لازم
گردو چرخ شده ۴ قاشق غذا خوری یا بیشتر
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
شکر به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

آموزش اردک محلی

مرحله اول

برای درست کردن اردک شکم پر، ابتدا اردک را همراه با یک عدد پیاز و چند حبه سیر در یک قابلمه قرار می‌دهیم. سپس به مقدار کافی آب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا حدود ۲ ساعت بپزد.

مرحله دوم

در این زمان، سبزی ترش شامل گشنیز، جعفری، زولنگ، اناریجه و اوجی را آماده می‌کنیم. یکی از پیازها را شسته و پوست کنده و به شکل قطعات کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن در آن می‌ریزیم تا داغ شود. بعد از آن، پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی که پیاز نرم و طلایی شد، سبزی ترش خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا گردو چرخ شده و رب انار را به مخلوط اضافه کرده و کمی شکر هم می‌زنیم تا طعم آن ملس شود. این غذا معمولاً طعمی ملس و کمی ترش دارد. سپس یک تابه بزرگ را با کمی روغن داغ می‌کنیم.

مرحله پنجم

اردک نیم پز شده را در تابه سرخ می‌کنیم و شکم آن را با مخلوط سبزی پر می‌نماییم. در یک قابلمه نسبتاً بزرگ، یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و سرخ می‌کنیم و سپس چند حبه سیر رنده شده را به آن اضافه می‌کنیم و با هم سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس رب گوجه و رب انار را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. آبی که اردک را داخل آن نیم پز کرده بودیم از صافی رد کرده و روی مخلوط رب می‌ریزیم و همه را مخلوط می‌کنیم تا سس یکنواختی به دست آید. حالا اردک شکم پر شده را به داخل این مخلوط می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم غذا به خوبی بپزد و جا بیفتد. اگر دوست دارید که طعم ملس داشته باشید، کمی شکر یا برگه زردآلو به آن اضافه کنید. بعد از حدود دو ساعت، غذا آماده است و می‌توانید آن را با برنج و انواع ترشی و سالاد سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا