مواد لازم

مواد لازم و آموزش استانبولی پلو با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش استانبولی پلو با تن ماهی

استانبولی پلو با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و آسان ایرانی است که برای روزهایی که وقت کم داریم بسیار مناسب است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
برنج ۳ لیوان
کنسرو تن ماهی ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز درشت ۱ عدد
رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری یا ۵ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و زردچوبه

آموزش استانبولی پلو با تن ماهی

مرحله اول

برای درست کردن استانبولی پلو با تن ماهی ابتدا یک قابلمه بزرگ را تا نیمه پر از آب می‌کنیم. سپس کنسرو تن ماهی را داخل قابلمه می‌گذاریم و آن را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا می‌گذاریم تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. در این حین، در یک کاسه جدا، برنج را به همراه یک قاشق چای‌خوری نمک می‌ریزیم و آب اضافه می‌کنیم تا برنج خیس بخورد.

مرحله سوم

در این مرحله، پوست سیب زمینی را جدا کرده و می‌شوییم و به قطعات کوچک برش می‌زنیم. سپس پوست پیاز را هم جدا کرده و آن را هم به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. بعد یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله چهارم

تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم تا گرم شود. بعد سیب زمینی‌های خرد شده را داخل تابه می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که سیب زمینی کاملا سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم. پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود و سپس زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا طعم خامی زردچوبه از بین برود. پس از آن سیب زمینی سرخ شده را به تابه برمی‌گردانیم و دوباره همه مواد را تفت می‌دهیم. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، تن ماهی را از قابلمه خارج می‌کنیم.

مرحله هفتم

تن ماهی را پس از گرفتن روغن آن به مخلوط سیب زمینی اضافه می‌کنیم و مخلوط را هم می‌زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ رب تغییر کند و خوب بپزد. در ادامه نمک، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

“““html

و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، مواد میانی را تفت می‌دهیم تا عطر و طعم ادویه‌ها آزاد شود. در انتها آبلیمو را اضافه کرده، کمی مخلوط می‌کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا قابلمه را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید. سپس یک قاشق چایخوری نمک و زردچوبه به همراه برنج خیس‌خورده به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش بماند.

مرحله دهم

در این مرحله، بعد از گذشت ۸ تا ۱۲ دقیقه که دانه‌های برنج اطرافشان کاملاً نرم شد و مغز آن کمی سفت بود، برنج را آبکشی می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی‌اش خارج شود. پس از آن، یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش استانبولی پلو با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

حالا مقداری روغن در قابلمه می‌ریزیم و سپس از سیب‌زمینی حلقه‌حلقه شده به عنوان ته‌دیگ استفاده می‌کنیم. بعد برنج را همراه با مخلوط تن ماهی به صورت لایه‌لایه درون قابلمه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله، روی درب قابلمه دم‌کن قرار می‌دهیم و درب آن را می‌گذاریم. سپس قابلمه را روی شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم. ابتدا به مدت ۵ دقیقه حرارت را زیاد می‌کنیم.

مرحله سیزدهم

در نهایت، پس از این زمان، حرارت را ملایم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۵ دقیقه پلو به خوبی دم بکشد. در آخر برنج را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و آن را با ترشی یا ماست سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا