مواد لازم

مواد لازم و آموزش استانبولی پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش استانبولی پلو

استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. این غذا را می‌توان با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا حتی بدون گوشت برای گیاهخواران درست کرد. در شهرهای مختلف ایران، استانبولی پلو را با مواد گوناگون درست می‌کنند و شما هم می‌توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
لوبیا سبز ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش استانبولی پلو

مرحله اول

برای تهیه استانبولی پلو، ابتدا سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده، دو لیوان آب، کمی نمک و زردچوبه در یک قابلمه کوچک می‌گذاریم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا مرغ به خوبی بپزد. وقتی مرغ پخته شد، آن را به شکل مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در مرحله بعد، پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود. پس از آن مقدار زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا رنگ پیاز به خوبی تغییر کند.

مرحله سوم

سپس سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم خامی‌اش گرفته شود. حالا لوبیا سبز را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

لوبیا سبز را به اندازه‌ای تفت می‌زنیم که کمی سرخ شود. سپس مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌زنیم، سپس تابه را کنار می‌گذاریم. برنج را بسته به نوع آن خیس می‌کنیم و یک قابلمه را تا نیمه با آب پر می‌کنیم.

مرحله پنجم

کمی نمک به آب اضافه کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را به قابلمه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا نرم شود. وقتی دانه‌های برنج نرم شدند و مغز آن کمی سفت بود، باید آن را آبکشی کنیم.

مرحله ششم

در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن…

“““html

داخل یک قابلمه مقداری روغن می‌ریزیم. حالا به دلخواه خودمان نان لواش و سیب‌زمینی‌های ورقه‌ای را برای ته‌دیگ قرار می‌دهیم. سپس برنجی که آبکش کرده‌ایم را با مخلوطی از لوبیا سبز ترکیب می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا برنج ترکیب شده را روی ته‌دیگ می‌ریزیم و روی درب قابلمه یک دم‌کنی قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بخارپز شود. در این زمان، سیب‌زمینی را به شکل حبه‌ای خرد می‌کنیم و با کمی زردچوبه و روغن تفت می‌دهیم.

مرحله هشتم

در آخر، مرغ را با سیب‌زمینی تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند. می‌توانیم سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده و بدون تفت دادن، در لابه‌لای برنج بگذاریم تا به ‌صورت آب‌پز بپزد. بعد از آنکه برنج دم کشید، آن را در یک دیس می‌کشیم و با مرغ و سیب‌زمینی تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش استانبولی پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا