مواد لازم و آموزش استیک ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش استیک ماهی
استیک ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی | ۱ کیلوگرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت استیک ماهی
مرحله اول
برای درست کردن استیک ماهی رستورانی، اول باید سر و دم ماهی را برش بزنیم و آن را فیله کنیم. سپس با یک موچین تمیز، استخوانهای ریز موجود در گوشت ماهی را جدا میکنیم. بعد ماهیها را در یک کاسه بزرگ قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، کره را روی بخار آب ذوب میکنیم. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و همچنین ادویههای دلخواه خود را به کره ذوب شده اضافه میکنیم. این مخلوط را روی ماهی میمالیم تا طعمدار شود.
مرحله سوم
در این مرحله، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و میگذاریم خوب گرم شود. سپس سینی فر را با کمی روغن چرب میکنیم و تکههای ماهی را داخل آن میگذاریم و مقداری از مخلوط کره را دوباره روی ماهی میزنیم.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در وسط فر قرار میدهیم تا بپزد. وقتی که ماهی به طور کامل پخت، میتوانیم برای چند دقیقه گریل فر را روشن کنیم تا روی ماهی کاملاً طلایی شود.
مرحله پنجم
در پایان، استیک را از فر بیرون میآوریم و آب لیمو ترش را روی ماهی میریزیم. این خوشمزه را میتوانیم به همراه نان یا برنج سرو کنیم. اگر فر نداریم، میتوانیم استیکها را در تابه یا روی صفحه گریل درست کنیم.
نکات تهیه استیک ماهی
سس مخصوص استیک ماهی
این استیک خوشمزه را میتوانیم با انواع سسها سرو کنیم، اما بهترین سس برای انواع استیکها، سس قارچ و خامه است. برای یادگیری تهیه سس قارچ رستورانی، میتوانید به آموزش زیر مراجعه کنید.