مواد لازم

مواد لازم و آموزش استیک گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش استیک گوشت

استیک گوشت غذایی خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود. در این آموزش به شما نشان می‌دهیم که چطور می‌توانید یک استیک خوشمزه درست کنید. با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله گوساله ۲ تکه استیک
روغن زیتون بدون بو ½ فنجان
سیر ۴ حبه
رزماری ۴ شاخه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت استیک گوشت

آماده سازی گوشت

برای تهیه استیک گوشت آبدار، ابتدا فیله گوساله را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس روغن زیتون را روی آن می‌ریزیم و با دست به آرامی ماساژ می‌دهیم تا روغن به همه قسمت‌های گوشت برسد.

استراحت دادن

در مرحله بعد، سیرها را خرد کرده و با رزماری و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می‌کنیم. این مواد را به خوبی با دست ترکیب می‌کنیم تا گوشت طعم‌دار شود. در انتها، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال می‌گذاریم.

نکته مهم

یکی از نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن استیک این است که گوشت زمان کافی برای طعم‌دار شدن داشته باشد. بنابراین، بهتر است حداقل ۱۲ ساعت گوشت را در مواد طعم‌دهنده بگذاریم تا طعم خوبی بگیرد و به راحتی بپزد.

گریل کردن

بعد از اینکه گوشت خوب طعم‌دار شد، باید آن را گریل کنیم. برای این کار می‌توانیم از طرف خط‌دار تابه استفاده کنیم. سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط به بالا قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم داغ شود.

ادامه گریل کردن

وقتی تابه داغ شد، استیک‌ها را روی آن قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا یک طرف آن‌ها خوب گریل شود. سپس آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود.

سرو

اگر استیک‌ها را با حرارت کم و به مدت طولانی گریل کنیم، گوشت خشک و سفت می‌شود و نتیجه نهایی به خوبی نخواهد بود. در پایان، استیک‌ها را در ظرف سرو می‌کشیم و به همراه سبزیجات گریل شده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا