مواد لازم و آموزش اسلایس چیز کیک خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش اسلایس چیز کیک
اسلایس چیز کیک یک نوع دسر خوشمزه و نرم است که با طعم عالی درست میشود. این چیز کیک یک لایه پایه دارد که از کیک شکلاتی تهیه شده. روی آن یک لایه از پنیر و خامه قرار میگیرد که میتوان موز هم روی آن چید. این کیک به صورت برشهای کوچک سرو میشود و میتوان آن را به عنوان دسر یا شیرینی ساده میل کرد. اگر میخواهید با روش تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم اسلایس چیز کیک | |
آرد | ۱ پیمانه معادل ۱۳۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ متوسط | ۳ عدد |
روغن مایع | نصف پیمانه |
شیر | یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد پنیری | |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای بینمک | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه پاکت صورتی | ۴۰۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق غذا خوری |
آب هم دمای محیط | یک سوم پیمانه |
شکر | دو سوم پیمانه |
موز | ۴ تا ۵ عدد |
آموزش اسلایس چیز کیک
مرحله اول
برای تهیه این چیز کیک خوشمزه، ابتدا پایه کیک را درست میکنیم. روغن و شیر را در یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب هم میزنیم. سپس در یک کاسه دیگر آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
تخم مرغها را به مخلوط روغن و شیر اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.
“““html
مرغ و شکر و وانیل را درون یک کاسه دیگر با هم مخلوط کرده و با همزن حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه میزنیم تا رنگش کرم و قوامش کشدار شود. سپس مخلوط آرد را در ۲ تا ۳ مرحله الک کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا ترکیب یکدستی به دست آوریم.
مرحله سوم
حالا مخلوط شیر و روغن را به آن اضافه کرده و دوباره با لیسک به آرامی هم میزنیم. وقتی خوب مخلوط شد، کف قالب مستطیلی به اندازه ۲۰ در ۳۰ را با کاغذ روغنی میپوشانیم و با کمی روغن آن را چرب میکنیم و سپس مواد را درون آن میریزیم.
مرحله چهارم
کافی است که ضخامت مواد به ۱ سانتیمتر برسد. باقیمانده مواد کیک را در قالب دیگری میریزیم تا برای تزیین استفاده کنیم. سپس قالب را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پخته شود.
مرحله پنجم
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا کاملاً خنک شود. پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک روی کمی آب میپاشیم و سپس روی بخار کتری قرار میدهیم تا به روش بن ماری حل شود. در یک کاسه دیگر، پنیر ماسکاروپونه و شکر را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
سپس همه چیز را با چنگال هم میزنیم. پودر کاکائو و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن میزنیم تا یکدست شود. بعد خامه را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. در آخر، ژلاتین حلشده که خنک شده را به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، موز را به قطعات درشت خرد کرده و به صورت مرتب روی کیک در سه ردیف میچینیم. سپس از مواد پنیری روی آن میریزیم و سطح آن را صاف میکنیم. کیک اضافه را با دست خرد کرده و روی سطح پنیری میپاشیم.
مرحله هشتم
سپس چیز کیک را به مدت ۶ تا ۷ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد خودشان را بگیرد. بعد از آن، کیک را از یخچال خارج کرده و به قطعات مربعی برش میزنیم. در نهایت، روی کیک را با خامه فرم گرفته و شکلات ذوب شده سفید تزیین میکنیم.