آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش اسلایس کارامل و بادام خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسلایس کارامل و بادام

اسلایس کارامل و بادام یک نوع شیرینی خوشمزه است که شامل دو لایه می‌باشد. لایه اول از خمیر تهیه می‌شود و لایه دوم از کارامل ساخته شده که روی آن بادام می‌ریزیم. این شیرینی در فر پخته می‌شود و به صورت تکه‌های مربعی برش می‌خورد. می‌توانید این شیرینی را برای مهمانی‌ها یا پذیرایی به عنوان دسر تهیه کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این اسلایس خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسلایس کارامل و بادام
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
کره ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
مواد رویه
شیر عسل ۳۰۰ گرم
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۵۰ گرم
خامه ۸۰ گرم
بادام پرک بو داده ۷۰ گرم

روش تهیه اسلایس کارامل و بادام

مرحله اول

برای درست کردن این اسلایس خوشمزه، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا نرم شود و به دمای اتاق برسد. سپس پودر قند، کره نرم شده، تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست و کرمی شوند.

مرحله دوم

آرد را به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست هم می‌زنیم تا خمیر یکدست و منسجم به دست آید. سپس خمیر را در یک کیسه پلاستیکی گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. حالا یک قالب مستطیلی به ابعاد ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر را با فویل می‌پوشانیم.

ادامه مراحل تهیه

فویل را طوری قرار می‌دهیم که از دو طرف قالب آویزان باشد؛ این کار به ما کمک می‌کند تا بعد از پخت بتوانیم آن را آسان‌تر بیرون بیاوریم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و صبر می‌کنیم تا گرم شود. حالا خمیر را روی فویل در قالب پخش می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، قالب را در وسط فر قرار می‌دهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا خمیر کاملاً بپزد و کمی رنگ طلایی به خود بگیرد. بعد از پخت، قالب را از فر بیرون می‌آوریم و آن را کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتد و کاملاً خنک شود.

“““html

سرد شود.

مرحله پنجم

برای درست کردن مواد رویه، یک قابلمه بردارید و قوطی شیر عسلی را درون آن قرار دهید. حالا آب روی قوطی بریزید تا کاملاً پوشانده شود. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به مدت ۲ تا ۲.۵ ساعت بپزد تا شیر عسلی به حالت کاراملی دربیاید.

آموزش اسلایس کارامل و بادام

در این مرحله، شیر عسلی کاراملی را داخل یک قابلمه دیگر بریزید. سپس عسل و کره را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. بعد از این زمان، از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

تمام مواد را به خوبی مخلوط کرده و مخلوط کاراملی را روی خمیر بریزید. سپس با پالت آن را صاف کنید. بادام پرک شده را روی آن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا رویه آن سفت شود. حالا با یک چاقوی گرم شده آن را برش دهید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا