مواد لازم

مواد لازم و آموزش اسپاگتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه اسپاگتی

اسپاگتی یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه در سطح بین‌المللی است که به شیوه‌های مختلفی درست می‌شود. این غذای خوشمزه یکی از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی به حساب می‌آید، البته در هر کشور به شیوه خاصی پخته می‌شود. در این آموزش قصد داریم اسپاگتی را به همراه کوفته قلقلی درست کنیم. در گذشته، اسپاگتی و کوفته قلقلی دو غذای جداگانه بودند، اما حالا ترکیب آنها یکی از محبوب‌ترین غذاها در رستوران‌ها است. برای یادگیری بیشتر، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
اسپاگتی 400 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری ریز 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سرپر
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و آویشن به مقدار کافی

دستور پخت اسپاگتی

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ‌کرده را داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس تخم‌مرغ را در یک پیاله می‌شکنیم و بعد از چک کردن سالم بودن آن، به گوشت اضافه می‌کنیم و کمی با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد سوخاری را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن خشک به مخلوط اضافه می‌کنیم. در آخر، پنیر پارمزان را هم به مواد می‌افزاییم و همه‌ این مواد را خوب با دست ترکیب می‌کنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

سپس در یک تابه، مقداری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا داغ شود. از مخلوط گوشت به اندازه تقریبی 25 گرم برمی‌داریم، آن را به شکل دایره درمی‌آوریم و در یک بشقاب قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

این کار را با تمام مخلوط گوشت تکرار می‌کنیم و زمانی که روغن داغ شد، توپک‌ها را داخل تابه می‌چینیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم پخته شوند تا مغز پخت و خوشمزه شوند.

“`html

پس از اینکه یک طرف مواد پخته و سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود.

مرحله پنجم

گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و پوستشان را می‌گیریم. سپس آن‌ها را رنده می‌کنیم و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم. کمی فلفل سیاه و برگ خشک آویشن هم روی این ترکیب می‌ریزیم و آن را کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

پیاز را پوست کنده و می‌شوییم و بعد با رنده متوسط رنده می‌کنیم. در یک شیرجوش کمی روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس پیازهای رنده شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا سبک شوند.

مرحله هفتم

سیرها را هم پوست کنده و می‌شوییم و بعد با رنده ریز رنده می‌کنیم. سیر را به مخلوط پیاز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی بپزند. سپس ترکیب پوره گوجه‌فرنگی که در مرحله قبل آماده کردیم را به مخلوط پیاز و سیر اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

بعد از چند دقیقه تفت دادن این سس را روی گوشت‌هایی که در حال سرخ شدن هستند می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم سس قوام بگیرد. پس از آماده شدن سس، داخل یک قابلمه مناسب مقداری آب می‌ریزیم.

مرحله نهم

کمی نمک و روغن به آب اضافه کرده و آن را روی حرارت نسبتاً زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس اسپاگتی‌ها را بدون اینکه خرد کنیم، به آب جوش اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شوند.

مرحله دهم

به یاد داشته باشید که اسپاگتی نباید دم‌انداخته شود، بنابراین حتماً باید کاملاً نرم شوند. بعد از اینکه نرم شدند، آن‌ها را آبکش می‌کنیم و در همان آبکش کمی روغن زیتون روی آن‌ها می‌ریزیم تا کاملاً آغشته شوند و سپس در بشقاب می‌ریزیم.

مرحله یازدهم

بعد از آن توپک‌های گوشتی آغشته به سس را در کنار بشقاب قرار می‌دهیم و کمی از سس را روی اسپاگتی می‌ریزیم. در آخر مقداری پنیر پارمیزان برای تزئین روی آن می‌ریزیم و یک برگ ریحان هم روی آن قرار می‌دهیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش اسپاگتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا