مواد لازم

مواد لازم و آموزش اشترودل پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اشترودل پیتزایی

اشترودل یک نوع غذای لذیذ است که در فر با خمیر تهیه می‌شود. این غذا می‌تواند از مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ یا سبزیجات پر شود. در این دستور ما از سوسیس و کالباس استفاده خواهیم کرد. اشترودل به خاطر طعم خوب و سادگی‌اش می‌تواند به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشترودل پیتزایی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم اشترودل پیتزایی
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
نمک ۷ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
شیر یا آب ولرم ۱۵۰ گرم
کره یک سوم وزن خمیر
کالباس به مقدار لازم
سوسیس به مقدار لازم
فلفل دلمه ای نصف ۱ عدد
سس کچاپ به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال

آموزش اشترودل پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه اشترودل خوشمزه، ابتدا یک کاسه می‌نویسیم و آرد، شکر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. سپس خمیر مایه را اضافه کرده و با شیر یا آب ولرم یک خمیر درست می‌کنیم. باید خمیر را کمی ورز دهیم تا به دست نچسبد.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم برای ۲ ساعت در یخچال بماند. در این حین، کره را از فریزر خارج کرده و با وردنه کمی پهن می‌کنیم. سپس روی سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌کنیم.

مرحله سوم

کره را وسط خمیر قرار داده و اطراف خمیر را روی کره جمع می‌کنیم. سپس با وردنه مجدداً خمیر را باز کرده و دوباره تا می‌کنیم. این کار را یک بار دیگر تکرار می‌کنیم و سپس خمیر را برای استراحت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله چهارم

سوسیس
“““html

ها را به صورت کاج از دو طرف با چاقو یا قیچی شیار می دهیم. کالباس ها را هم به صورت مربعی نگینی خرد می کنیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و به صورت یک مستطیل باز می کنیم. روی خمیر را سس کچاپ می مالیم. پنیر پیتزا هم روی خمیر می ریزیم.

مرحله پنجم

یک طرف سوسیس ها را قرار می دهیم. روی بقیه خمیر هم کالباس و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را می پاشیم و به آرامی آن را رول می کنیم. کمی با وردنه آن را پهن کرده و روی آن برش هایی قرار می دهیم. به سه چهار تکه تقسیم می کنیم. یک سینی فر را برداشته و چرب می کنیم.

مرحله ششم

اشترودل ها را درون سینی قرار می دهیم. روی آن را با زرده تخم مرغ رو مال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا روی اشترودل ها هم طلایی و خشک شود. سپس با سس دلخواه آن را سرو می کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا