مواد لازم و آموزش املت اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش املت اسفناج
املت اسفناج یک غذای خوشمزه و سالم است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری نحوه تهیه این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت املت اسفناج
آماده سازی اسفناج ها
برای درست کردن املت اسفناج سالم، ابتدا باید اسفناجها را خوب بشویید، سپس به سلیقه خودشان آنها را خورد کنید. یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را به تابه اضافه کنید.
تفت دادن اسفناج ها
وقتی که کره ذوب شد، اسفناجهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آنها بخار شود. اگر دوست دارید، میتوانید اسفناج را بعد از اینکه آبش کشیده شد، کمی بیشتر تفت دهید تا سرخ شود.
مخلوط تخم مرغ ها و ادویه
بعد از اینکه اسفناج را خوب تفت دادید، تخممرغها را در یک کاسه بشکنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به تخممرغها اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
افزودن تخم مرغ ها به تابه
حالا تخممرغها را به تابه اضافه کنید و با اسفناج مخلوط کنید. درپوش تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا تخممرغها کامل پخته شوند. اگر از املت همزده بیشتر خوشتان میآید، میتوانید مرتب هم بزنید.
سرو
وقتی که تخممرغها تقریباً پختند، پودر پاپریکا را روی املت بپاشید. در پایان، وقتی املت به طور کامل آماده شد، آن را در یک ظرف سرو کنید و با نان بربری تازه میل کنید.