مواد لازم و آموزش املت بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش املت بادمجان
املت بادمجان یکی از دستورات خوشمزه و ساده است که میتوان از آن برای صبحانه یا وعدههای غذایی سبک استفاده کرد. این املت با ترکیب بادمجان پر فیبر و تخممرغ طعمی خوشمزه و بافتی متفاوت دارد. همچنین با افزودن شیر، املتی نرم و لطیف میشود. ادویهها هم طعم این غذا را خیلی بهتر میکنند.
برای درست کردن املت بادمجان، اول باید بادمجانها را پوست بکنید، حلقه حلقه برش بزنید و برای چند دقیقه در آب و نمک بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس بادمجانها را خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، بادمجانها را کنار بگذارید و در همان روغن، سیر خرد شده را تفت دهید و ادویهها را اضافه کنید. سپس بادمجانهای سرخ شده را به تابه برگردانید و در آخر مخلوط تخممرغ، شیر، نمک و فلفل را روی آنها بریزید و بگذارید تا املت خوب بپزد.
مواد لازم | مقدار |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
بادمجان قلمی و متوسط | ۲ عدد |
آموزش املت بادمجان
مرحله 1: آمادهسازی بادمجان
ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس بادمجانها را برای چند دقیقه در آب و نمک بخوابانید تا تلخی آنها کمتر شود. این کار بادمجانها را نرمتر میکند.
مرحله 2: خشک کردن و سرخ کردن بادمجان
بعد از اینکه بادمجانها را شستید، باید آنها را خوب خشک کنید تا هنگام سرخ کردن روغن روی شما نپاشد. یک تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. صبر کنید روغن داغ شود، سپس بادمجانها را در آن بریزید و سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
مرحله 3: تفت دادن سیر و افزودن ادویهجات
بعد از سرخ کردن بادمجانها، آنها را از تابه بیرون بیاورید. در آن روغن باقیمانده، سیر خرد شده را بریزید و تا زمانی که عطر آن به مشام برسد تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب شود.
مرحله 4: اضافه کردن بادمجان به سیر و ادویهها
بادمجانهای سرخشده را به تابه برگردانید و با سیر و ادویهها خوب هم بزنید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. این کار باعث میشود که طعم غذا بهتر شود.
مرحله 5: آمادهسازی مخلوط تخممرغ
حال تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس شیر را به آن اضافه کنید و کمی هم نمک و فلفل بزنید. این مخلوط باعث میشود املت نرمتر و خوشمزهتر شود.
مرحله 6: پخت املت بادمجان
مخلوط تخممرغ و شیر را روی بادمجانها در تابه بریزید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا املت به آرامی بپزد. وقتی املت کاملا پخت، آن را با احتیاط از تابه بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر بگذارید. حالا املت بادمجان شما آماده سرو است.