مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت تره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه املت تره

املت تره یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان چهارمحال و بختیاری است که به خاطر استفاده از تره‌های کوهی، طعم خاص و فوق‌العاده‌ای دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این املت خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
تره کوهی یا تره معمولی ۱ دسته متوسط
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
کره یا روغن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه املت تره

مرحله اول

برای تهیه یک املت تره خوشمزه ابتدا تره های کوهی را تمیز می‌کنیم. استفاده از تره کوهی باعث می‌شود طعم املت بسیار خوشمزه و عطر آن دلپذیر باشد.

مرحله دوم

اگر نتوانستید تره کوهی تازه پیدا کنید، می‌توانید از تره کوهی خشک شده که در فروشگاه‌ها وجود دارد استفاده کنید. این تره‌های خشک را باید اول کمی بخیسانید تا نرم شوند و بعد از آن در املت به کار ببرید.

مرحله سوم

اگر تره کوهی خشک هم در دسترس نبود، می‌توانید از تره معمولی که در سبزی خوردن استفاده می‌شود، بهره ببرید. ابتدا آن را خوب می‌شوییم و می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش خارج شود، سپس به شکل ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک ماهیتابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و تره‌های خرد شده را داخل آن می‌ریزیم. کمی تفت می‌دهیم تا تره آبش را خارج کند. وقتی آب داخل ماهیتابه کم شد، کمی کره یا روغن مایع اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، تره‌ها را خوب تفت می‌دهیم تا رنگشان براق شود. سپس کمی فلفل سیاه، نمک و زردچوبه اضافه می‌کنیم و دوباره چند دقیقه همه چیز را تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با تره ترکیب شوند. باید مطمئن شوید که تره کاملاً سرخ شده است قبل از اینکه تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را به ماهیتابه اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا همه مواد یکدست شوند. وقتی املت آماده شد، می‌توانید آن را با نان بربری سرو کنید ( روش درست کردن نان بربری خانگی ).

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا