مواد لازم و آموزش املت ورمیشل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش املت ورمیشل
املت ورمیشل یکی از غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که بهراحتی و سریع آماده میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه املت ورمیشل، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ورمیشل | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش املت ورمیشل
مرحله اول
برای درست کردن املت ورمیشل خوشمزه، اول یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب زودتر جوش بیاید. در این حین یک قاشق نمک و مقداری روغن به آب اضافه کنید.
مرحله دوم
زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، رشتههای ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نرم شوند. بعد از ۶ تا ۸ دقیقه که ورمیشل نرم شد، آن را از آب خارج کنید و آبکش کنید.
مرحله سوم
حالا که آب اضافی ورمیشل خارج شد، آن را در یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. سپس تخممرغها را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به ورمیشل اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی بهدست آید. سپس یک تابه روی حرارت متوسط بگذارید و مقداری کره به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کره ذوب شود.
مرحله پنجم
زمانی که کره completamente ذوب شد، نصف مایه املت را در تابه بریزید و آن را بهطور یکنواخت در کف تابه پخش کنید. سپس به مقدار دلخواه پنیر پیتزا روی آن اضافه کنید و در آخر بقیه مایه املت را بر روی پنیر بریزید.
مرحله ششم
با استفاده از پشت قاشق روی مواد را صاف کنید، سپس درب تابه را بگذارید تا یک سمت املت سرخ شود. بعد از آن املت را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. سپس املت را در ظرف سرو کنید و با نان میل کنید.