مواد لازم و آموزش املت کرکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش املت کرکی
داستان املت کرکی درباره مادری مهربان است که با فرزندش در شرایط سختی زندگی میکند. یک روز، فرزند گرسنه میشود و از مادرش میخواهد برایش غذایی درست کند. مادر به یخچال نگاه میکند و میبیند فقط یک تخممرغ دارد. با این حال، او در آشپزی مهارت دارد و نمیخواهد فرزندش گرسنگی بکشد. او تصمیم میگیرد زرده و سفیده تخممرغ را جدا کند و آنها را با همزن خوب بزند تا سفیدهها پف کنند و زردهها هم حجیم شوند. او شروع به درست کردن املت میکند و فرزندش از طعم آن خوشش میآید و به قدری میخورد که سیر میشود. در نهایت، مادر هم میتواند غذا بخورد. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله تهیه املت کرکی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم املت کرکی | |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
سفیده تخم مرغ | ۵ عدد |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
فلفل سفید | یک هشتم قاشق چایخوری |
پیازچه خرد شده | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
آموزش املت کرکی
مرحله اول
برای درست کردن املت خوشمزه کرکی، ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را در ظرفهای جدا بریزید. سپس با همزن دستی آنها را بزنید تا سفیدهها پف کرده و زردهها کرم رنگ و حجیم شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه خوب زدید، آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید و در یک تابه نچسب بریزید. لازم نیست روغن یا کره اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. بعد از ۵ دقیقه، ۲۵ گرم کره را بریده و زیر املت بگذارید.
مرحله سوم
سپس درب تابه را دوباره ببندید تا املت به خوبی بپزد. قبل از سرو، روی املت کمی فلفل، نمک و جعفری خرد شده بپاشید. سپس املت را تا کنید و روی آن پیازچه خرد شده بریزید. حالا میتوانید آن را به یک ظرف مناسب منتقل کرده و سرو کنید.