مواد لازم و آموزش ایشلی کوکه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش ایشلی کوکه
نانهای حجیم و فانتزی از جمله نانهای محبوب به شمار میآیند. گاهی اوقات این نانها با انواع مغزها و فیلینگهای مختلف تهیه میشوند. ایشلی کوکه هم نوعی نان حجیم است، با این تفاوت که مواد داخل آن مانند حلوای خشک درست میشود. این نان بسیار خوشطعم و ساده است و میتوان آن را برای صبحانه، عصرانه یا حتی به عنوان میانوعده با چای سرو کرد. برای یادگیری مراحل تهیه ایشلی کوکه ادامه مطلب را دنبال کنید و با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم ایشلی کوکه | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۴ پیمانه |
کره یا روغن حیوانی | ۱۲۰ گرم |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | نصف پیمانه |
کنجد | به دلخواه |
مواد میانی | |
آرد | ۱ پیمانه |
کره یا روغن حیوانی | ۱۰۰ گرم |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق مرباخوری |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
“““html
آموزش ایشلی کوکه
مرحله اول
برای تهیه کلوچه خوشمزه به روش تبریزی، ابتدا یک کاسه بردارید و شکر، خمیر مایه و آب ولرم را با هم مخلوط کنید. سپس درب کاسه را ببندید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه به عمل بیاید.
مرحله دوم
کره را روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. بعد از ذوب شدن، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. سپس در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، ماست و کره ذوب شده خنک را بریزید و نمک و خمیر مایه آماده شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم آموزش ایشلی کوکه
حالا آرد و پودر زنجبیل را به تدریج اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. سپس خمیر را گلوله کرده و در یک ظرف قرار دهید و با پارچه تمیز بپوشانید تا دو ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله چهارم
نیم ساعت قبل از اتمام استراحت خمیر، مواد میانی را آماده کنید. یک تابه بردارید و آرد را در آن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره به آرد خوب ترکیب شود.
مرحله پنجم
اکنون زنجبیل، زعفران و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری پودر قند هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. یک سینی فر آماده کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله ششم آموزش ایشلی کوکه
پس از استراحت خمیر، با دست پف آن را بگیرید و خمیر را دوباره ورز دهید. خمیر را به ۷ گلوله ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید. سپس در وسط هر گلوله، مواد میانی را قرار دهید و اطراف آن را جمع کنید. سپس کمی آن را پهن کنید.
مرحله هفتم
گلولههای خمیر را درون سینی با فاصله قرار دهید. روی خمیرها را با پارچه بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. با هر چیزی که دارید، روی خمیرها طرح بزنید. سپس یک کاسه بردارید و زرده تخم مرغ، ماست، زعفران و کره ذوب شده خنک را در آن بریزید.
مرحله هشتم
سپس با یک فرچه، مایع را روی نانها بزنید. فر را ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس سینی فر را در فر قرار دهید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بپزد. دو دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
مرحله نهم آموزش ایشلی کوکه
حالا چک کنید که زیر نان نسوزد. یک ظرف آب نیز درون فر قرار دهید تا نان لطیف شود. بعد از پخت، نان را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. وقتی که داغی آن کم شد، میتوانید روی نان را با نایلون بپوشانید تا خشک نشود.