مواد لازم

مواد لازم و آموزش باقالی پلو با گردن خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً در مراسم خاص تهیه و سرو می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت لذیذ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گردن کامل گوسفندی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
برگ بو ۴ عدد
سیر ۲ حبه
چوب دارچین ۲ تکه
رزماری ۴ شاخه
زعفران دم کرده ½ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت گردن گوسفندی

مرحله اول

برای شروع تهیه گردن گوسفندی، پیازها را به صورت خلالی و بزرگ خرد کرده و در قابلمه‌ای مناسب به همراه کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس سیرها را رنده کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سیرها را آنقدر تفت می‌دهیم که عطر آن‌ها بلند شود. سپس گردن گوسفندی را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ بگیرد. حالا زعفران دم کرده، رزماری، برگ بو، چوب دارچین و کمی فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک لیوان آب جوش به قابلمه می‌افزاییم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا گردن با حرارت ملایم بپزد. مهم است که برای پخت غذاهای مثل گردن صبر کنیم.

مرحله چهارم

برای پخت گردن حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان نیاز است. حتماً از پودر دارچین استفاده نکنید، زیرا طعم غذا را خراب می‌کند. هر یک ساعت، یک بار به غذا سر بزنید.

مرحله پنجم

چون ممکن است آب در قابلمه کم شود، هر ساعت یک بار باید غذای خود را چک کنید و با قاشق از آب داخل قابلمه بر روی گردن بریزید تا خشک نشود. در ساعت پایانی، وقتی گردن تقریباً آماده است، می‌توانید نمک غذا را اضافه کنید.

مرحله ششم

گردن باید با مقدار کمی آب پخته شود تا خوشمزه تر شود. اگر احساس کردید آب کم است، می‌توانید در فواصل مختلف یک لیوان دیگر آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج “““html ۴ پیمانه
باقالی ۲ پیمانه
شوید خشک ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
دارچین ½ قاشق غذاخوری
نمک و روغن به مقدار کافی

دستور پخت باقالی پلو

مرحله اول

برای درست کردن باقالی پلو مجلسی، اول برنج را با آب ولرم خیسانده و سپس در یک قابلمه مناسب مقدار کافی آب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. بعد به آب جوش، باقالی‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

با اضافه کردن باقالی‌ها، آب جوش با کمی کاهش دما روبه‌رو می‌شود. باید کمی منتظر بمانیم تا دوباره آب به جوش بیاید. وقتی که آب دوباره جوشید، برنج خیس خورده و ۲ قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا برنج را کمی هم می‌زنیم تا به هم نچسبند و سپس صبر می‌کنیم تا برنج کمی نرم شود. بعد آن را در آبکش می‌ریزیم و با آب معمولی می‌شوییم تا نمک اضافی از برنج پاک شود.

مرحله چهارم

قابلمه‌ای که برای پخت باقالی پلو انتخاب کرده‌ایم را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس برای ته‌دیگ از نان لواش یا سیب‌زمینی برش‌زده استفاده می‌کنیم و آن را در ته قابلمه می‌چینیم.

مرحله پنجم

حالا با یک لایه برنج روی ته‌دیگ می‌پوشانیم و کمی شوید خشک روی برنج می‌پاشیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا برنج و شوید تمام شوند و قابلمه پر شود. در این مرحله یک دم‌کنی روی درب قابلمه قرار می‌دهیم و حرارت را زیاد می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش باقالی پلو با گردن خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله ششم

پس از اینکه بخار خوبی در قابلمه جمع شد، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم باقالی پلو به مدت یک ساعت دم بکشد. بعد از اینکه برنج آماده شد، کره را با پودر دارچین مخلوط کرده و روی برنج می‌ریزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا