مواد لازم

مواد لازم و آموزش باکله پته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش باکله پته

باکله پته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی مازندران است و با ترکیب باقلا و بلغور گندم تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل طرز تهیه باکله پته، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی خشک ۱٫۵ لیوان
بلغور گندم ۱ لیوان
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت بره ۱ قرص
پیاز ۴ عدد
رب نارنج یا آب نارنج به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر گلپر و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش باکله پته

مرحله اول

برای شروع تهیه باکله پته، باقالی خشک را شسته و در یک کاسه بزرگ آب می‌ریزیم. سپس به آن اجازه می‌دهیم حدود ۲۴ ساعت در آب بماند تا نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، بلغور را در یک کاسه دیگر می‌ریزیم و تا جایی که یک بند انگشت روی آن را بپوشاند، آب اضافه می‌کنیم. سپس آن را هم به مدت ۲۴ ساعت در آب می‌گذاریم.

مرحله سوم

بعد از این مدت، یک قابلمه را با آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم. به آب نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و باقالی را از آب خارج کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا بلغور را نیز در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌اش برود. حالا وقتی که آب در قابلمه به جوش آمد، باقالی، روغن و بلغور را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم مواد به خوبی بپزند.

مرحله پنجم

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس پیازهای خرد شده را داخل تابه می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.

مرحله ششم

پس از اینکه پیازها کاملا سرخ شدند، آن‌ها را به قابلمه اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. وقتی که باقالی و بلغور به طور کامل پخته شدند، رب نارنج، پودر گلپر و عصاره گوشت را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله هفتم

اکنون بگذارید باکله پته روی حرارت بماند تا مواد کاملا جا بیفتند. وقتی غذا آماده شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف سرو می‌ریزیم. سپس با پیاز داغ تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا