مواد لازم و آموزش برگر کینوا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش برگر کینوا
برگر کینوا یک نوع همبرگر گیاهی خوشمزه است که تهیه آن بسیار سریع و ساده است. این روزها رستورانهای بزرگی مثل مک دونالد و کی اف سی هم انواع برگرهای گیاهی را در منوی خود دارند، از برگر سویا گرفته تا برگرهایی با حبوبات مثل لوبیا و کینوا. معمولاً این نوع برگرها از سویا و سبزیجات تهیه میشوند. اما کینوا که به خاویار گیاهی هم معروف است، یکی از بهترین گزینهها برای تهیه برگر گیاهی است. اگر میخواهید با روش تهیه برگر کینوا به طور کامل آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه برگر کینوا | |
کینوا | نصف پیمانه |
لوبیا چیتی | ۱ پیمانه |
پیاز | نصف ۱ عدد |
لبوی کوچک | نصف ۱ عدد |
آرد کینوا | ۳۵ گرم |
آرد نخودچی | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر گشنیز | نصف قاشق چای خوری |
زیره | ۱ قاشق چای خوری |
پنیر ورقه ای گیاهی | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه برگر کینوا
مرحله اول
برای تهیه این برگر خوشمزه و سالم، ابتدا کینوا را در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید بپزد. بعد از پخته شدن، آن را آبکش کنید و حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله دوم
در یک قابلمه دیگر، لوبیا چیتی که قبلاً خیس کردهاید را با آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پیاز را شسته و رنده کنید و لبو را هم بپزید و سپس رنده کنید. حالا کینوا، لوبیا پخته، لبو و پیاز رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله سوم
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و خوش رنگ پیدا کنید. سپس آرد کینوا، آرد نخودچی، پودر گشنیز، نمک، فلفل و زیره را به مخلوط اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. حالا مانند کتلت، از مخلوط یک تکه بردارید و در دست شکل دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله یک سینی مناسب را انتخاب کنید و کف آن را کمی چرب کنید. سپس تکههای خمیری که ساختهاید را در سینی بچینید. فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. زمانی که برگرها را در فر قرار میدهید…
“““html
فر را روشن کرده و با دمای مناسب تنظیم میکنیم. گذشت ۱۵ دقیقه، برمیگردانیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم طرف دیگر به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. یک تابه برمیداریم و کمی روغن روی حرارت میریزیم تا گرم شود. بقیه خمیرها را به آرامی با روغن کم سرخ میکنیم و بعد ورقههای پنیر گیاهی را روی آنها برای سرو میگذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله، روی تمام مواد را با سس میپوشانیم. برای تهیه سس مخصوص، پوره گوجهفرنگی و رب گوجهفرنگی را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم گرم مینماییم تا کمی غلیظ شود و آب آن کاهش یابد.
مرحله هفتم
سپس سس را روی برگرها میریزیم و آنها را سرو میکنیم. میتوانیم از آردهای دیگر به جای آرد کینوا استفاده کنیم، اما حذف آرد نخودچی خوب نیست. میزان لبو که استفاده میکنیم، تأثیر زیادی در طعم ندارد و فقط باعث میشود رنگ غذا زیباتر شود.