مواد لازم

مواد لازم و آموزش بریانی اصفهان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش بریانی اصفهان

بریانی اصفهان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر اصفهان برمی‌گردد. برای یادگیری طرز تهیه این غذای لذیذ با ما در وبسایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
جگر سفید ½ یک جگر متوسط
چوب دارچین ۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین به مقدار کافی

دستور پخت بریانی اصفهانی

آماده سازی گوشت و جگر سفید

در ابتدا، گوشت و جگر سفید را خرد کرده و در زودپز یا قابلمه می‌ریزیم. پیاز را به چهار قسمت برش زده و به همراه کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوب دارچین به قابلمه اضافه می‌کنیم.

پخت گوشت

حالا به مقدار کافی آب اضافه می‌کنیم تا سطح مواد یک انگشت زیر آب برود. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا گوشت خوب پخته شود. اگر از زودپز استفاده کنیم، حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان نیاز داریم.

پوره کردن مواد

اما اگر با قابلمه بپزیم، حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان لازم است. بعد از پخت، گوشت و جگر سفید را به طور جداگانه در چرخ گوشت یا مخلوط‌کن می‌ریزیم تا کاملاً پوره شود. آب گوشت را نیز صاف کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گرم بماند.

ورز دادن

زعفران دم‌کرده را به آب گوشت می‌افزائیم. سپس گوشت را به آرامی ورز می‌دهیم تا یکدست و منسجم شود. اگر قابلمه‌ی مخصوص بریانی دارید، آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود، در غیر این صورت می‌توانید از تابه‌های کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید.

سرخ کردن

مقداری روغن (یا روغن روی آب گوشت) و پودر دارچین را در تابه ریخته و صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود. سپس مقداری از گوشت را به تابه می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را فشرده می‌کنیم تا یکدست شود. چند دقیقه صبر می‌کنیم تا زیر بریانی سرخ شود.

تزئین و سرو

سپس، نان لواش یا نان سنگک را در آب گوشت می‌زنیم و روی سینی قرار می‌دهیم. بعد از آن، بریانی را روی نان قرار داده و مقداری از جگر سفید پوره شده را کنار گوشت می‌گذاریم. در نهایت، می‌توانیم آن را با مقداری گردو تزئین کرده و سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا