مواد لازم

مواد لازم و آموزش بلال پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش بلال پنیری

بلال پنیری یکی از میان وعده‌های خوشمزه است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود و طعم‌های متفاوتی دارد. برای یادگیری این دستور آشپزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلال شیری ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت بلال پنیری در فر

قرار دادن قابلمه روی حرارت

برای تهیه بلال پنیری خوشمزه، یک قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب زودتر به جوش بیاید. در همین زمان، پوست و قسمت‌های اضافی بلال‌ها را جدا کنید.

افزودن کره و شیر

وقتی آب در حال جوشیدن است، کره و شیر را به آن اضافه کنید تا کره ذوب شود. سپس بلال‌ها را در آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

پخت بلال ها

اگر بلال‌ها به درستی پخته شده باشند، بعد از ۲۰ دقیقه نرم می‌شوند. اگر آن‌ها را بعد از ۲۵ دقیقه هنوز نرم ندیدید، کمی بیشتر بپزید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

قرار دادن سیر ها در فر

فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سیرها را درون فویل بپیچید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا نرم شوند. سپس پوست سیرها را جدا کرده و آن‌ها را در یک کاسه بریزید.

مخلوط سایر مواد

در این مرحله، سس مایونز را به سیرهای نرم شده اضافه کنید و همراه با آب لیمو و نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. سپس پنیر پارمزان را در یک بشقاب بگذارید.

غلتاندن بلال ها در مواد

بلال‌ها را از آب جوش خارج کرده و به سس مایونز بزنید، سپس در پنیر پارمزان غلتانده و بصورت داغ سرو کنید. بلال‌ها گرم هستند، بنابراین پنیر ذوب می‌شود و نیازی به گذاشتن در فر نیست.

گریل کردن بلال ها

اگر دوست دارید پنیر روی بلال‌ها کاملاً طلایی و برشته شود، می‌توانید بلال‌ها را در سینی فر قرار داده و چند دقیقه گریل کنید تا پنیر طلایی شود، سپس از فر خارج کرده و داغ سرو کنید.

نکات پخت بلال پنیری

خواص ذرت

ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار محبوب است که خواص زیادی برای سلامتی دارد. از مهم‌ترین خواص ذرت می‌توان به پیشگیری از آلزایمر، حفظ سلامت چشم‌ها، درمان کم‌خونی و … اشاره کرد. می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره خواص ذرت در مقاله زیر پیدا کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا