مواد لازم

مواد لازم و آموزش بلدرچین شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بلدرچین شکم پر

بلدرچین شکم پر، یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جهانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. این نوع غذا معمولاً به دلیل ظاهری زیبا و خوشمزه‌ای که دارد، در مهمانی‌ها و مراسمات خاص تهیه می‌شود. شما می‌توانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود، مواد پرکننده بلدرچین را تغییر دهید و از موادی استفاده کنید که فکر می‌کنید طعم بهتری به غذا می‌دهند. گوشت بلدرچین دارای خواص زیادی برای بدن است و پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای خوشمزه را درست کنید. برای مشاهده طرز تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین ۴ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
تره فرنگی ۱ ساقه
جعفری ۱ دسته
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
برنج ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت بلدرچین شکم پر

مرحله اول

برای شروع تهیه بلدرچین شکم پر، ابتدا بلدرچین‌ها را خوب می‌شوییم. سپس آن‌ها را در یک کاسه بزرگ آب می‌ریزیم و مقداری نمک به آب اضافه می‌کنیم. با کمک قاشق، نمک را در آب حل می‌کنیم و بلدرچین‌ها را به مدت ۲ ساعت در این آب قرار می‌دهیم تا کمی استراحت کنند.

مرحله دوم

در این مرحله، سایر مواد را آماده می‌کنیم. تره فرنگی و جعفری را خوب می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه، ریز خرد می‌کنیم. آن‌ها را در یک گوشه تخته قرار می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز پوست کنده و خوب می‌شوییم یا با دستمال نمدار تمیز می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس آب قارچ‌ها را خالی کرده و روی تخته آشپزخانه خرد می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و وقتی که کمی داغ شد، قارچ‌ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

مرحله چهارم

پیاز و سیرها را پوست کنده و خوب می‌شوییم و سپس به صورت نگینی روی تخته ریز خرد می‌کنیم. حالا این مخلوط را به قارچ‌ها اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا نرم و سبک شوند. بعد از اینکه کمی تفت داده شدند، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، …“`html

در یک قابلمه کوچک مقداری آب می‌ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا سریع‌تر به جوش بیاید. در این زمان، برنج را می‌شوییم و وقتی که آب جوشید، برنج را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حدود 7 دقیقه بعد، یک دانه برنج را تست می‌کنیم. اگر دور دانه نرم و مغز آن کمی سفت بود، برنج را آبکش می‌کنیم و به مخلوط موجود در تابه می‌زنیم. سپس با قاشق همه مواد را خوب هم می‌زنیم و کف قابلمه کمی روغن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا با کفگیر، ترکیب برنج را داخل قابلمه می‌ریزیم و درب آن را می‌گذاریم تا مخلوط برنج، قارچ و سبزی‌ها دم بکشد. پس از دو ساعت، بلدرچین‌ها را از آب و نمک خارج کرده و در آبکشی قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

سپس روی بلدرچین‌ها آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی آن‌ها خارج شود. بعد با دستمال، بلدرچین‌ها را کاملاً خشک می‌کنیم و کره ذوب شده و روغن زیتون و هر ادویه‌ای که دوست داریم را به آن‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا فرچه را در مخلوط فرو می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس این مخلوط را روی بلدرچین‌ها می‌مالیم تا کاملاً به مواد آغشته شوند. بعد پاهای بلدرچین‌ها را روی هم قرار داده و با خلال دندان ثابت می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت کم قرار داده و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. اجازه می‌دهیم روغن داغ شود و سپس بلدرچین‌ها را به آرامی داخل آن قرار می‌دهیم تا سرخ شوند.

مرحله یازدهم

سینی فر را بیرون می‌آوریم و فر را روشن کرده و روی 100 درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود. کف سینی را چرب کرده و بلدرچین‌ها را داخل آن می‌چینیم و تخم بلدرچین را می‌شکنیم.

مرحله دوازدهم

سپس فرچه را در مخلوط می‌زنیم تا کاملاً آغشته شود و بعد روی بلدرچین‌ها می‌کشیم. سینی حاوی بلدرچین‌ها را به مدت 30 دقیقه با همان دمای 100 درجه سانتیگراد در فر قرار می‌دهیم تا ترد و برشته شوند.

مواد لازم و آموزش بلدرچین شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
مواد لازم سس تای
فلفل قرمز تند 500 گرم
سیر 3 حبه
سرکه سفید 3 فنجان
شکر 3 فنجان

دستور تهیه سس تای

مرحله اول

برای تهیه سس تای، ابتدا 100 گرم فلفل قرمز تند را داخل غذاساز می‌ریزیم و آن‌ها را پودر می‌کنیم. باقی فلفل قرمزها را از وسط نصف کرده و دانه‌های آن را بیرون می‌آوریم، سپس آن‌ها را خرد کرده و در غذاساز می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سیرها را پوست کرده و می‌شوییم و با دستمال خشک می‌کنیم. سپس آن‌ها را به ظرف غذاساز اضافه می‌کنیم. 250 گرم از سرکه سفید را هم به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه مواد کاملاً مخلوط و پوره شوند.

مرحله سوم

سپس مواد پوره شده را در یک قابلمه می‌ریزیم و باقی مانده سرکه سفید و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و با قاشق همه مواد را هم می‌زنیم تا شکر حل شود.

مرحله چهارم

بعد، حرارت را کمی افزایش می‌دهیم تا مواد به جوش بیایند. بعد از اینکه به نقطه جوش رسید، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم سس به مدت 30 الی 40 دقیقه بجوشد تا به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم

زمانی که سس به قوام شبیه به فرنی رسید، آماده شده است. قبل از اینکه آن را از روی حرارت برداریم، هنوز هم باید کمی هم بزنیم تا خنک شود، سپس آن را کنار می‌گذاریم و به فکر سرو بلدرچین می‌افتیم.

مرحله ششم

پس از آماده شدن بلدرچین، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و خلال دندان‌های موجود در پاهای آن‌ها را خارج می‌کنیم. در نهایت مقداری از سس را به دلخواه روی بلدرچین می‌ریزیم و باقی سس را بجا می‌گذاریم تا کنار بلدرچین سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا