مواد لازم و آموزش بورانی اسفناج و هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بورانی اسفناج و هویج
بورانی اسفناج و هویج یکی از میان وعدههای خوشمزه و سالم ایرانی است که به روشهای مختلف تهیه میشود. میتوانیم این بورانی را به عنوان یک میان وعدهی خوشمزه درست کنیم و همچنین میتوانیم از آن به عنوان پیشغذا هم استفاده کنیم. برای اینکه این میان وعده بیشتر جذاب شود، میتوانیم از مغزیجات مانند گردو استفاده کنیم. بورانی اسفناج و هویج را میتوانیم به سادگی تهیه کنیم یا اینکه برای طعم بهتر و زیباتر، سس مخصوص ترکیهای در کنار آن سرو کنیم. حتماً پیشنهاد میکنیم این سس را تهیه کنید، زیرا علاوه بر طعم خوبش، باعث زیباتر شدن ظاهر بورانی میشود. برای یادگیری کامل این آموزش آشپزی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
اسفناج تازه | 1 دسته متوسط |
هویج | 2 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | 5 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم سس بورانی | |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
مغز گردو | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
دستور پخت بورانی اسفناج و هویج
مرحله اول
برای تهیه بورانی اسفناج و هویج ابتدا اسفناجها را تمیز میکنیم و در یک قابلمه قرار میدهیم. سپس روی آن آب میریزیم تا خاک و کثیفیها کاملاً خارج شوند. بعد از شستن، اسفناجها را آبکشی میکنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم آب اضافی اسفناجها خارج شود. سپس هویج را پوست کنده، میشوییم و با رنده ریز میکنیم. در ادامه، یک تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم و روغن زیتون را در آن میریزیم و هویجها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
کمی هویجها را تفت میدهیم تا نرم شوند. سپس اسفناجها را روی تخته آشپزخانه گذاشته و ریز خرد میکنیم و به هویجها اضافه میکنیم. بلافاصله نمک و فلفل را روی اسفناجها میپاشیم و تفت میدهیم.
مرحله چهارم
صبر میکنیم تا آب اسفناجها کاملاً تبخیر شود و سپس تابه را کنار میگذاریم تا خنک شود. در این مرحله، سیر را پوست کرده و میشوییم و رنده ریز میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله پنجم
حالا ماست و مخلوط اسفناج و هویج را به سیر اضافه میکنیم و با قاشق همه مواد را به آرامی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بورانی آمادهشده را در ظرف دلخواه میریزیم و کنار میگذاریم. برای تزئین روی آن، تابهای را روی حرارت کم میگذاریم.
مرحله ششم
کمی روغن زیتون در تابه میریزیم و سپس گردو و فلفل قرمز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم (فقط کمی تفت دادن کافی است و نباید مواد بسوزند). بعد از تفت دادن، تابه را از روی حرارت برمیداریم و با این مخلوط روی بورانی را تزئین میکنیم. نوش جان!