مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک پنیر جعفری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چگونه بورک پنیر و جعفری درست کنیم

بورک پنیر و جعفری یکی از فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که می‌توانید در صبحانه یا عصرانه سرو کنید. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل تهیه این خوراکی خوشمزه را به طور کامل بگوییم.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا ۱ بسته
جعفری تازه ۱ دسته کوچک
پنیر به مقدار کافی
مواد لازم سس
ماست ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ½ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد

مراحل تهیه بورک پنیر و جعفری

مرحله اول

برای درست کردن بورک پنیر و جعفری، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس مواد لازم برای سس را آماده می‌کنیم و تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس ماست را با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا نرم شود و بعد به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حال ماست را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا سس یکدست شود. جعفری را شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آبش برود و بعد به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

پنیر و جعفری خرد شده را در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کرده و دو لایه خمیر یوفکا را کنار هم در سینی می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا روی خمیر یوفکا سس می‌زنیم و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار می‌دهیم. سپس مقداری از مخلوط جعفری و پنیر را روی خمیر می‌ریزیم و دوباره آن را با خمیر یوفکا می‌پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی خمیر یوفکا را با سس پوشانده و ۲ تا ۳ لایه خمیر دیگر روی آن می‌گذاریم و بین لایه‌ها را با سس می‌زنیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا همه مواد تمام شود.

مرحله هفتم

حالا روی آخرین لایه سس زیادی می‌ریزیم و آن را به شکل دلخواه برش می‌زنیم. سپس سینی را به وسط فر می‌گذاریم و به مدت ۳۵ دقیقه می‌گذاریم تا کاملاً پخته شوند.

مرحله هشتم

پس از ۳۰ دقیقه، گریل را روشن کرده و می‌گذاریم تا روی بورک‌ها طلایی و خوش‌رنگ شوند. وقتی روی آن‌ها طلایی شد، سینی را از فر خارج کرده و کمی آب روی بورک‌ها اسپری می‌کنیم.

مرحله نهم

در نهایت روی بورک‌ها را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم تا نرمی خود را از دست ندهند. وقتی که بورک‌ها کاملاً خنک شدند، آن‌ها را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا