مواد لازم و آموزش بیسکویت دارچینی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بیسکویت دارچینی
بیسکویت دارچینی یک نوع بیسکویت خوشمزه و ساده است که معمولاً با چای سرو میشود. برای یادگیری روش تهیه این بیسکویت خوشمزه مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت دارچینی | |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ⅓ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آرد | ۱ و نیم لیوان |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
آموزش بیسکویت دارچینی
مرحله اول
ابتدا تخممرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر دارچین در یک کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود.
مرحله دوم
سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه با همزن بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند. در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
مرحله سوم
مخلوط آرد را در ۳ مرحله به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. سپس خمیر را روی سطح کار بگذارید و با وردنه به قطر ۱ سانتیمتر باز کنید.
مرحله چهارم
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس خمیر را با قالب دلخواه قالبگیری کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بیندازید.
مرحله پنجم
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید شیرینیها بپزند. پس از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید شیرینیها خنک شوند.
مرحله ششم
در نهایت، با شکلات آب شده و ترافل، شیرینیها را تزئین کنید. شیرینیهای دارچینی را در ظرف مورد نظر خود قرار داده و آنها را با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.