آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت موکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکویت موکا

بیسکویت موکا یک نوع بیسکویت خوشمزه و ترد ایتالیایی است که با پودر کاکائو و نسکافه درست می‌شود. می‌توانید این بیسکویت را به راحتی در فر خانه خود درست کنید و اصلاً نیاز به دستگاه خاصی ندارید. بعد از اینکه بیسکویت‌ها آماده شدند، آن‌ها را در یک ظرف دردار قرار داده و در یخچال نگهداری می‌کنیم. اگر دوست ندارید نسکافه داشته باشید، می‌توانید آن را حذف کنید و فقط مقدار آرد را ۱۰ گرم کمتر کنید. این بیسکویت کم شیرینی و بدون کره است و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده سالم و خوشمزه برای کودکان و نوجوانان پیشنهاد شود.

مواد لازم بیسکویت موکا
آرد سفید ۲۱۰ گرم
پودر کاکائو تلخ ۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر نسکافه ۱ قاشق چای‌خوری
آب جوش نصف قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۶۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
بکینگ پودر ۶ گرم
وانیل کمی

دستور پخت بیسکویت موکا

مرحله اول

برای درست کردن بیسکویت موکا، اول یک کاسه بگیرید. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بشکنید، سپس وانیل و پودر قند را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خوب یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی در بیایند.

مرحله دوم

در مرحله بعد، در یک استکان کوچک پودر نسکافه و آب جوش را با هم ترکیب کنید و بگذارید تا سرد شود. وقتی سرد شد، آن را همراه با روغن به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله سوم

در یک ظرف دیگر، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دوباره الک کنید تا کاملاً صاف و یکدست شوند. سپس کم‌کم این ترکیب آرد را به مایه تخم‌مرغی اضافه کنید.

مرحله چهارم

زمانی که ترکیب آرد را اضافه می‌کنید، مواد را به طور مداوم هم می‌زنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. خمیر نیازی به استراحت ندارد. آن را بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر بچرخانید.

مرحله پنجم

حالا خمیر را با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس روی کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب کنید. حالا بیسکویت‌ها را با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی بچینید.

مرحله ششم

سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. احتیاط کنید که بیسکویت‌ها نسوزند. وقتی بیسکویت‌ها پخته شدند، از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند. سپس آن‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا