مواد لازم و آموزش بیندیلی کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بیندیلی کوفته
بیندیلی کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه است که با روش های مختلف تهیه می شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کوفته | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ½ فنجان |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
بادمجان | ۲ عدد |
شیر ولرم | ۲ لیوان |
پنیر پیتزا | ½ فنجان |
آرد | ½ فنجان |
کره | ۳۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش بیندیلی کوفته
مرحله اول
برای درست کردن بیندیلی کوفته خوشمزه، در ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس بادمجانها را میشوییم و با چاقو چند سوراخ روی آنها ایجاد میکنیم. بعد بادمجانها را در سینی فر میچینیم.
مرحله دوم
سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم بادمجانها بپزند و نرم شوند. وقتی بادمجانها پخته شدند، آنها را از فر بیرون میآوریم، پوستشان را جدا کرده و سپس با چاقو ریز خرد میکنیم تا پوره شوند.
مرحله سوم
سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری روغن مایع و کره به آن اضافه میکنیم. بعد آرد را به قابلمه میافزاییم و کمی تفت میدهیم. حالا شیر ولرم را کم کم به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا گلولههای آرد باز شوند.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط آرد و شیر یکدست شد، پنیر پیتزا را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و آنها را مخلوط میکنیم. سپس بادمجان پوره شده را هم به مخلوط میافزاییم و اجازه میدهیم سس کمی بجوشد.
مرحله پنجم
حالا به سراغ درست کردن کوفته میرویم. پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کرده و سپس از صافی رد میکنیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و سیر در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله ششم
تخممرغ، آرد سوخاری، روغن مایع و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. سپس از مخلوط گوشتی به اندازه یک گردوی بزرگ برمیداریم.
مرحله هفتم
حالا گوشت را به شکل کتلت فرم میدهیم و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و سپس کوفتهها را درون تابه میچینیم و دو طرف آنها را خوب سرخ میکنیم.
مرحله هشتم
در آخر، سس را در ظرف مورد نظر میریزیم و کوفتههای سرخ شده را به آرامی روی سس قرار میدهیم. اگر دوست دارید، میتوانید روغن زیتون و پولبیبر را کمی تفت دهید و روی کوفتهها بپاشید. نوش جان!